| Message |
|
|
|
Salutare baieti ..numele meu este Mihai ,am 23 de ani ..si detin acvarii de cand mam nastut pot zice datorita fratelui meu ,,,momentan am 2 acvarii populate ..iar in viitorul apropiat pun in productie unu in jur de 850 L mai exact 200*70*60
Ma bucur ca sunt alaturi de voi si astept si eu sfaturi si indrumari pt nou meu proiect
|
 |
|
|
|
salut baieti nu stiu sigur daca postez unde trebuie dar ...sunt si eu interesat de niste stele tare sunt curios unde as putea gasi ..am cautat ca un nebun la toti care ii cun cu acvarii .astept si eu un raspuns ..mutumesc anticipat
|
 |
|
|
|
multumesc pt sfat ...la asta ma gandeam si eu ..vad ca doua zile a rezistat ..dar cum am zis am retineri sai bag si pe restu ....dar in acest moment sunt sigur ca nu o sai bag ...mu;ltumesc mult koala ...
|
 |
|
|
|
multumesc dar am facut o incercare am bagat doi puii de guppy la ei de doua zile si sunt tot acolo inpreuna cu pui de nigro ..nu le face nimic dar sincer am retineri sa bag mai multi
|
 |
|
|
|
ma scuzati de deranj dar as avea si eu o intrebare adresata celor specializati in cichlasoma nigrofasciatum,am o pereche de nigro care miau scos puiusori acum 3 saptamani .si mai am si niste pui de guppy tot de aceiasi varsta .as avea vreo sansa ca parinti de nigro sai adopte si pe ei sau le ofer hrana vie ..
|
 |
|
|
|
salut tiam lasat Pm ..multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
daca mai ai melci asasin sunt interesat si eu de cateva exemplare ....
|
 |
|
|
|
in posesia a doua perechi as vrea si eu sa fi9u ..dar chiar nam idee de unde ias putea lua ....eu sunt din Slobozia ...Ialomita ..daca sunt doritori aproape care ar vrea sa dea astept PM
|
 |
|
|
|
eu am vorbiti si cu baieti de la petshopuri ..si miau zis ca ei nu mai aduc aceasta specie ..deoarece nu se mai gaseste
|
 |
|
|
|
saluatre ..referitor la fossiis ..am avut si eu o pereche .si tot asa cei de la petshop imi ziceau sa am grija de ei .dar nu am avut probleme cu ei ..ba chiar cand bagam mana in acvariu sa mai asez pantele veneau langa mana dar nik ..acum daca se poate as dori sami ziceti unde as putea gasiii din nou ..
|
 |
|
|