[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: morakimou
Forum Index » Profile for morakimou » Messages posted by morakimou
apropo...din cate am inteles pestisorii mei au o luna...cand incep sa se coloreze?si cand incepsa imidau seama care e mascul si care femele?acumtoti arata cam lafelpentru mine,doar ca sunt unii mai mari si unii mai micuti..
multumesc frumos pentru sfaturi
revin deindatace imi vine acvariul nou
multumesc de link, am apucat sa citesc cate ceva...
acum fara suparare si nevrand sa par mai desteapta decat sunt iti spun ca nu mi-ai raspuns totusi la nici o intrebare de mai sus...da, stiu ca practic am un borcan fara plamte fara nimic, asta e tot ce imi permit pana una alta...ideea e sa fac cumva ca pestii mei sa supravietuiasca totusi pana vine acvariul de 20 si apoi mai vedem ce facem cu ei....nu era ideea sa fiu "certata" ca nu am nimic din cele trebuincioase entru acvaristica...dupa cum am mai spus pana acum 3 zile nici nu stiam ce e ala acvariu..
stiu si ca ala de 20l e mic pentru cei 25, din nou asta e ce imi permit la momentul de fata...
pana la urma, in borcanul meu, la cat timp trebuie schimbati cei 30%? scopul meu nu e sa fiu certata ci sa fac in asa fel incat astia 25 sa raman tot 25 dupa ce imi ciclez acvariul de 20...
buna!
Alexandra e numele meu...sunt total noua in domeniul acvaristicii dar sunt aici ca sa invat, nu?
Din varii motive am ajuns sa am acasa adoptati 25 de pui de guppy pe care incerc sa ii fac sa supravietuiasca intr-un acvariu de 5l pana la venirea celui comandat de 20. Pana acum 3 zile nu stiam absolut nimic despre pesti, dar ma documentez intens si traiesc cu speranta ca pana la ciclarea noului acvariu nu imi va muri nimeni din gasca mea de 25
multumesc mult pentru raspuns. mai vin cu o ointrebare...o data la cat timp se schimba aia 30% din apa? zilnic? o data la doua trei zile?
colega sotului nici ea nu stie prea bine ce si cum, are un beta pe care il tine iintr-un vas rotund din ala micut si in unul oleaca mai mare 2 guppy mascul plus femela, iar cand a facut pui ii tinea intr-un castron de maxim 1l...am presupus ca oricum ar fi o duc mai bine la mine decat la ea, din cate mi-a zis sotul meu...acuma na...
multumesc inca o data pentru raspunsuri...revin cu intrebari de indata ce mai am nevoie de explicatii.
Buna!

Am nevoie de ajutor cu explicatii ca la mucea pentru ca habar nu am acvaristica. Sotul meu a decis ca ar fi bine sa adopte de la o colega de servici !!!25!!! de pui de guppy si sa mi-i faca cadou intr-un "acvariu" de 5l, fara plante fara filtru fara nimic. In ideea in care eu nu stiu mai nimic despre pesti dar imi sunt dragi si chiar vreau sa ii pastrez vin cu rugamintea de a-mi zice care ar fi primii pasi.
Momentan am facut comanda de un acvariu de 20l care imi vine saptamana viitoare, am cititi treaba cu ciclarea si o sa astept pana sa pun pestii in acvariul mare. Probelema e, eu ce fac cu pestii din vasul de 5l ca sa imi supravietuiasca pe timpul ciclarii? Eu ii am de trei zile si nu a patiti nici unul nimic, dar nici nu vreau sa ii chinui. Mentionez ca nu am nici filtru nici pompa nici nimic, am momentan doar acvariu, apa si pesti. aaa, si mancare TetraMin. Inca o intrebare, cum trebuie sa ii hranesc? Adica ce inseamna mult la niste pui de guppy de 1 luna? De cate ori pe zi?
Deci, ce le fac? De unde incep? Si cel mai important, pot trai pestisorii aia fara filtru pompa si altele pana ciclez acvariul mare?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va rog sa nu imi sariti in cap ca pun intrebari imbecile, dar chiar nu stiu nimic dspre pesti.

Forum Index » Profile for morakimou » Messages posted by morakimou
Go to: