Buna la toata lumea ... sunt noua pe aici , si am ajuns ca va caut datorita unor probleme cu care ma confrunt: de curand mi-am procurat un acvariu de 50 litri , in care am pus un betta mascul pe care il tineam de mult timp (un an) in bol , 2 carasi aurii , 5 guppy (2 masculi,3 femele) la 2 zile am adaugat in acvariu un CORYDORAS un ANCITUS inca 2 CARASI mici 5 NEONI si doi TETRAZONA (cam multi mi se par mie ,dar asa mi sa u adus ) ....totul frumos si bine pana in prima noapte

...dimineata fuga la acvariu sa ne saturam privirile...insa

lipsa 2 NEONI...cand m-am uitat mai bine in acvariu, jos de tot pe pietris zacea o parte din corpul unui neon ... la cateva secunde frumosul meu BETTA sa apropiat si a inceput sa manance din acel corp de neon , la masa copioasa s-a alaturat si GUPPY ....dezamagire , nu vreau sa mai asist vreodata la asa scena...
a doua noapte l-am scos pe betta l-am pus in vechiul lui bol ... a doua zi dimineata cei 3 neoni sunt inca vii ....
Ce sa inteleg, ca betta ia omorat noaptea, dar de ce manca din ei si guppy? .... vreau sa mai spun ca nu am neon la acvariu,voi achizitiona in cel mai scurt timp, sa fie lipsa luminii un motiv pentru care sa intamplat asa ceva?
ce-mi recomandati sa fac pe viitor ?
Multumesc .