[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ml88lm
Forum Index » Profile for ml88lm » Messages posted by ml88lm
Cumpar un Clownfish Ocellaris cat mai mic, pentru cubul meu
Astept oferte pe PM!
Scoate filtrul cat mai repede, e slabit din cauza curentilor. O sa arate si mai bine fara filtru.
Ia egeria densa(0.5ron firul) si pune-le in nisip, ai destula lumina sa se dezvolte.
Eu zic ca e cam batranel si salbit.
Bafta!
Planta recomandata de mine care o sa reziste si fara lumina ar fi egeria densa.
Totusi ar fi bine sa scoti filtrul.
Ce varsta are?
10litri nu e deloc mic pentru betta.
Pune plante "vii" nicidecum artificiale.
Nu prea sunt de acord cu substratul de nisip, daca tot il pastrezi ar trebui aspirat in permanenta.
Filtrul nu e potrivit pentru betta, nici pe debit minim nu o sa se simta bine in curenti, oricat ar fi ei de mici.
Schimbul de apa e insuficient, ar trebui sa schimbi cate 5litri de doua ori pe saptamana, asa nu vei mai avea nevoie nici de filtru si se va simti mult mai bine.
Temperatura e cam ridicata, scade-o cu vreo 2grade, daca ai capac iti trebuie si aerisire buna.
Asta daca nu e batran si e pe duca.
5 perechi de betta hm au fost luate de catre @sebastian82, deci stoc redus!
La un mascul cumparat primiti o femela gratis!
Schimb URGENT cu teste de apa, carbune activ, filtru resun 200l/h, incalzitoare 25-100w si pompa de aer cu 2 sau 4 iesiri!
Pret redus pentru schimburi!
Schimburile vor fi in favoarea voastra!

Detalii pe PM!

Trimit si in tara!
Adaug un mascul matur!
image
Astept oferte!
Schimb cu teste apa, carbune activ, atiphos, silicatex, magnet razuitor, filtru resun 200l/h si pompa de apa de 800-1000l/h.
Pret : 25ron masculul de HM si 10ron femela(stoc redus)
15ron masculul de CT si 5ron femela, iar masculul A25 e 20ron

Sunt deschis la orice oferta!

https://picasaweb.google.com/117909851776718467610/Betta_ml88lm?authkey=Gv1sRgCNKHyNTz79K7zAE#
Schimb cu teste apa, carbune activ, atiphos, silicatex, magnet razuitor si pompa de apa de 800-1000l/h.
Salutare!
Am eu betta HM si CT de vanzare!
Aici e un link cu pozele:

https://picasaweb.google.com/117909851776718467610/Betta_ml88lm?authkey=Gv1sRgCNKHyNTz79K7zAE#
Fiecare poza are un nume, de ex. A01-a
A01 - reprezinta codul masculului

Mai am masculi de HM pe verde cu alb pe margine, gri cu alb pe margine, femele am identice cu masculii + diferite culori. Masculi de CT mai am verde cu rosu pe margine, corp alb cu aripioare rosii, femele identice cu masculii + femela mov cu putin rosu pe margine...

Pret : 30ron masculul de HM si 10ron femela(stoc redus)
15ron masculul de CT si 5ron femela, iar masculul A25 e 25ron

Detalii pe PM!

Trimit si in tara!
Multumesc frumos pentru planta!

Forum Index » Profile for ml88lm » Messages posted by ml88lm
Go to: