Message |
|
Dupa cum spune si titlul, cumpar RCS in Bucuresti (de preferat sector 4, dar ma deplasez si in alte sectoare). Ofer pret corect.
|
 |
|
am si eu ceva probleme cu puii de guppy, ''productie'' proprie. au cam 2-3 luni si desi erau normali la nastere, incep sa sa devina ''handicapati'' la modul ca se stramba si iau o forma de ''S''. in rest par ok, mananca, inoata un pic mai greoi dar par sa se descurce. stie cineva care ar fi cauza? alimentatia, apa, consangvinizarea (desi am indivizi luati din mai multe locuri). tin sa mentionez ca in acelasi acvariu am si pui de xipho de aceeasi marime care nu au absolut nicio problema si par sanatosi.
|
 |
|
asa cum scrie si in titlu...cumpar creveti si mopan doar in bucuresti. astept oferte rezonabile
|
 |
|
salut. as fi interesat sa-i iau
|
 |
|
Bine v-am gasit!!!
|
 |
|
m-am ''imbolnavit'' de vreo 20 ani  (am luat microbul de la un var)... si ma bucur de ''microb'' cu adevarat de vreo 3 ani
|
 |
|
cumpar mopan/cioate si plante cat mai diversificate, preturi decente. rog contactare pe PM doar cei din Bucuresti
nu refuz donatiile
|
 |
|
Salutare toata lumea,
Numele meu este Dragos, am 31 ani, locuiesc in Bucuresti zona Berceni, am acvariu si cont de aproximativ 3 ani, am un acvariu de 127 litri cu 2 lampi, filtru extern, vreo 8 hasemania nana, 8 danio rerio (zebre portocalii), vreo 10-12 guppy (parinti si pui diverse marimi) si 2 hoplo. Acvariul a fost plantat, dar mutandu-mi domiciliul a trebuit sa resetez tot acvariul. Momentan sunt in reamenajare...
Apel limepzi tuturor!!!
|
 |
|
Pai asa ma gandeam si eu....sa-l mai temperez un pic. O sa-l monitorizez si in cursul zilei de astazi si daca mai face pe nebunul, ii dau 5 zile cu executare la carcera
|
 |
|
Multumesc pentru sfaturi si voi tine cont de ele. Dar nu cred ca asta e motivul pentru care descreieratul asta se comporta asa cu ceilalti colocatari...
|
 |
|
|
 |
|
Nu pare sa-i raneasca...doar ii alearga si ii strange pe toti intr-un colt ca un border collie, oile in tarc  . Ceilalti pesti nu par sa sufere fizic (sunt inca integrii...  ), doar ca e posibil sa-i streseze. Voi posta niste poze cu acest Sile Camataru' si acvariul in cel mai scurt timp.
|
 |
|
Salut,
Revin cu informatii noi: in momentul de fata am in acvariu 10 danio rerio (zebre portocalii), 7 Paracheirodon innesi (neoni), 1 Hoplosternum thoracatum si 10 hasemania nana. Ii am in formula aceasta de vreo 2 saptamani. Au fost ok pana acum doua zile cand un mascul de hasemania(cred ca este mascul intrucat are un colorit de brun inchis si coada neagra cu varfurile albe), ii alearga si i-a strans pe toti 26 de indivizi intr-un colt al acvariului (mai putin de 30% din volumul acvariului). Nu se leaga in schimb de hoplesternum care are un gabarit de vreo 9-10 cm. Ce sa fac cu acest Sile Camataru al acvariului?  ) Tin sa mentionez ca este printre cei mai mici masculi de hasemania (mai sunt trei mascului mai mari ca e)lSe pregateste de imperechere? Doar isi revendica statutul de mascul alfa? Ce sa fac cu el? Sa-l separ, sa-l schimb, sa-l donez?
|
 |
|
am luat de la baj un pachet de plante care au prins toate. pachetul a fost foarte stufos la un pret modic. recomand tuturor celor interesati
|
 |
|
|
 |
|
revin cu noi informatii....am achizitionat de la baj un lighean de plante (ii multumesc pe aceasta cale....sunt foarte multumit de ele). le-am plantat: www.picasaweb.google.com/103466295116702323733/ACVARIU?authkey=Gv1sRgCOOS5M7ynNTjzwE si a iesit..ce a iesit. sper sa le fi pozitionat ok. am grabit un pic ciclarea si cu SAFE START. zilele urmatoare voi lua 2-3 sanitari, eventual si ceva xipho sau danio rerio (zebre).
apa e cam tulbure, dar am inteles ca ar fi asa de la bacteriile din SAFE START. sper sa fie ok si sa nu fi gresit cu ceva. dar dupa cum este si titlul topicului, am o scuza ca am lamaita in geam in ale acvariului  )
|
 |
|
Il voi planta cu ce-mi ofera astazi baj si peste o saptamana voi introduce 4-5 pesti de sacrificiu. Iar peste alte 2-3 saptamani daca totul este ok il voi popula cu ce mi-am propus mai sus in topic
|
 |
|
|
 |
|
Dupa o foarte lunga perioada de stat cu acvariul in cutie, am reusit sa setez acvariul . tin sa reamintesc ca este vorba de un acvariu EHEIM MP AQUAPRO 80 (126 litri), in care am pus un strat de JBL aquabasis (strat de 1.5-2cm), iar peste am pus un strat de pietris fin de aproximativ 4-5cm (granulatie 2-3mm) luat din Hornbach. Am montat si un filtru extern TETRATEC 700L/h. In urmatoarele zile voi achizitiona de la baj un lighean de plante, pentru a-l cicla ca la carte. In cursul serii voi urca si cateva poze cu acvariul aflat in acest stadiu. Voi reveni cu informatii pe parcurs. Dupa ce voi urca pozele astept pareri, opini, critici.....
|
 |
|
Ma gandeam la cel de 2-3mm nu e nici prea marunt, nici prea mare. Plus ca este un pietris natural, nu este vopsit. Cred ca in final voi opta pentru pietris 2-3mm. Oricum pana la sfarsitul saptamanii am timp sa ma hotarasc.
|
 |
|