Message |
|
nu vinde nimeni?
|
 |
|
cumpar 2 melci asasini in Bucuresti
|
 |
|
tin sa-i multumesc colegului sorin pentru exemplarul mascul care chiar arata bine si e sanatos.
Schimbul s/a efectuat cu succes si masculul deja s-a obisnuit in acvariul meu 
|
 |
|
Eu am moly xipho zebre neoni si sanitari si nu am avut probleme!
Viviparii sunt pasnici si pot convietui fara probleme impreuna
|
 |
|
s-a rezolvat multumesc pentru gazduire se poate inchide
|
 |
|
s-a dat, nu s-a dat?
|
 |
|
valabil
|
 |
|
sincer chiar vreau sa il iau spune-mi daca il lasi mai ieftin si daca nu cumva ai si o pompa ceva la el. Pm pls
|
 |
|
Salut mai ai vreo planta? M-ar interesa si pe mine cateva plante, orice.......
|
 |
|
Sal. il lasi mai ieftin? vin si il iau personal
|
 |
|
Cumpar sanitar ancistrus mascul 4-5 cm. Problema e ca am doua femele si sincer mi-as dori si un mascul. pm pls
|
 |
|
vladxxl wrote:daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..
ce crezi asta m-a si facut sa o iau erau mai multe broscute si in acvariul in care se aflau si pe langa ele innotau si pestisori
|
 |
|
alber wrote:@dashu, rugaminte mare catre tine am. Renunta te rog la scrierea ca pe chat, nu ne trebuie asa ceva aici.
Multumesc
gata nu se va mai repeta imi cer scuze
|
 |
|
ok am inteles de acum inainte voi intreba aici despre orice nu cunosc. Se pare ca broscuta mea e mancacioasa de pesti asa ca azi am sa o dau altcuiva  care are pesti mai mari
|
 |
|
si cand te gd ca mai era una gri mai micutza si mi s-a zis si de aia ca nu mananca pesti..... probabil ca si aia e criminala!
|
 |
|
pai treaba e ca noapte imi dispareau, dar de ce mi s-a spus ca nu mananca pesti? ce idioti pacat ca nu am intrebat aici inainte sa o cumpar. M-am rezumat la a cauta pe google si pt ca nu am gasit nik am zis ca e dragutza si ca nu ii mananca
|
 |
|
nu mai stiu exact cum se numeste dar uite nishte poze cu ea
|
 |
|
imediat ce voi face voi atasa si poze
|
 |
|
Salut de curand mi-am cumparat o broscuta haioasa din hornbach este alba cu o tenta de roz, am intrebat acolo daca mananca pesti si vanzatorul mi-a spus ca nu ca mananca decat mancare de pesti. Am ajuns acasa cu broscuta am tinut-o in carantina o perioada pentru orice eventualitate, iar dupa aceea am bagat-o in acvariu. Eu in acvariu am gupy xipho zebre neoni cory si ancistrus, pt ca am inteles ca pentru incepatori sunt ok pestii astia. Problema e ca la 3 zile dupa ce am bagat broscuta mi-au disparut din acvariu fara nicio urma 2 neoni 1 zebra 1 gupy si vreo 3 xipho, iar broscuta era de 2 ori mai grasa ca la inceput. Acum am mutat broasca dar va intreb pe voi de ce mi-a zis vanzatorul ca nu mananca pesti daca ea chiar asta face? Am incercat sa ma documentez despre ea dar nu am gasit mai nimic poate ma ajutati voi
|
 |
|
mai sus m-a rugat cineva sa pun poze si de aceea am atasat aici
|
 |
|