[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dashu
Forum Index » Profile for dashu » Messages posted by dashu
cumpar 2 melci asasini in Bucuresti
tin sa-i multumesc colegului sorin pentru exemplarul mascul care chiar arata bine si e sanatos.
Schimbul s/a efectuat cu succes si masculul deja s-a obisnuit in acvariul meu
Eu am moly xipho zebre neoni si sanitari si nu am avut probleme!
Viviparii sunt pasnici si pot convietui fara probleme impreuna
s-a rezolvat multumesc pentru gazduire se poate inchide
s-a dat, nu s-a dat?
valabil
sincer chiar vreau sa il iau spune-mi daca il lasi mai ieftin si daca nu cumva ai si o pompa ceva la el. Pm pls
Salut mai ai vreo planta? M-ar interesa si pe mine cateva plante, orice.......
Sal. il lasi mai ieftin? vin si il iau personal
Cumpar sanitar ancistrus mascul 4-5 cm. Problema e ca am doua femele si sincer mi-as dori si un mascul. pm pls
vladxxl wrote:daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..

ce crezi asta m-a si facut sa o iau erau mai multe broscute si in acvariul in care se aflau si pe langa ele innotau si pestisori
alber wrote:@dashu, rugaminte mare catre tine am. Renunta te rog la scrierea ca pe chat, nu ne trebuie asa ceva aici.

Multumesc

gata nu se va mai repeta imi cer scuze
ok am inteles de acum inainte voi intreba aici despre orice nu cunosc. Se pare ca broscuta mea e mancacioasa de pesti asa ca azi am sa o dau altcuiva care are pesti mai mari
si cand te gd ca mai era una gri mai micutza si mi s-a zis si de aia ca nu mananca pesti..... probabil ca si aia e criminala!
pai treaba e ca noapte imi dispareau, dar de ce mi s-a spus ca nu mananca pesti? ce idioti pacat ca nu am intrebat aici inainte sa o cumpar. M-am rezumat la a cauta pe google si pt ca nu am gasit nik am zis ca e dragutza si ca nu ii mananca
nu mai stiu exact cum se numeste dar uite nishte poze cu ea
imediat ce voi face voi atasa si poze
Salut de curand mi-am cumparat o broscuta haioasa din hornbach este alba cu o tenta de roz, am intrebat acolo daca mananca pesti si vanzatorul mi-a spus ca nu ca mananca decat mancare de pesti. Am ajuns acasa cu broscuta am tinut-o in carantina o perioada pentru orice eventualitate, iar dupa aceea am bagat-o in acvariu. Eu in acvariu am gupy xipho zebre neoni cory si ancistrus, pt ca am inteles ca pentru incepatori sunt ok pestii astia. Problema e ca la 3 zile dupa ce am bagat broscuta mi-au disparut din acvariu fara nicio urma 2 neoni 1 zebra 1 gupy si vreo 3 xipho, iar broscuta era de 2 ori mai grasa ca la inceput. Acum am mutat broasca dar va intreb pe voi de ce mi-a zis vanzatorul ca nu mananca pesti daca ea chiar asta face? Am incercat sa ma documentez despre ea dar nu am gasit mai nimic poate ma ajutati voi
mai sus m-a rugat cineva sa pun poze si de aceea am atasat aici

Forum Index » Profile for dashu » Messages posted by dashu
Go to: