[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
broscuta haioasa din hornbach  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut de curand mi-am cumparat o broscuta haioasa din hornbach este alba cu o tenta de roz, am intrebat acolo daca mananca pesti si vanzatorul mi-a spus ca nu ca mananca decat mancare de pesti. Am ajuns acasa cu broscuta am tinut-o in carantina o perioada pentru orice eventualitate, iar dupa aceea am bagat-o in acvariu. Eu in acvariu am gupy xipho zebre neoni cory si ancistrus, pt ca am inteles ca pentru incepatori sunt ok pestii astia. Problema e ca la 3 zile dupa ce am bagat broscuta mi-au disparut din acvariu fara nicio urma 2 neoni 1 zebra 1 gupy si vreo 3 xipho, iar broscuta era de 2 ori mai grasa ca la inceput. Acum am mutat broasca dar va intreb pe voi de ce mi-a zis vanzatorul ca nu mananca pesti daca ea chiar asta face? Am incercat sa ma documentez despre ea dar nu am gasit mai nimic poate ma ajutati voi

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Trebuie sa intelegi ca acei oameni din pet-shop-uri nu sunt angajati pentru cunostintele care le au, si nici nu cheltuie nimeni cu ei bani sa ii duca la cursuri, dar ti-ar spune si ca dracu-i alb si frumos numai ca sa cumperi ceea pe ce ai pus ochii, caci ei sunt platiti dupa vanzari.

Deci, uita-te bine la broasca ta, apoi caut-o pe google images, daca o gasesti vezi ce nume are, cauta apoi cu numele ei si vezi ce ii place sa manance. Sau pune o poza aici cu ea, ca poate s-o nimeri careva sa o cunoasca.

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

imediat ce voi face voi atasa si poze

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
tonyve
Junior member
[Avatar]

IP:

nu cunava se numeste peace maker
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

nu mai stiu exact cum se numeste dar uite nishte poze cu ea
[Thumb - Fotografii-0038.jpg]

[Thumb - Fotografii-0037.jpg]

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
tonyve
Junior member
[Avatar]

IP:

despre ea este vorba daca mai vrei sa ai pesti da broasca sau urmareste noapte cum ti maninca
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca stii engleza -> http://www.aquariumfish.net/catalog_pages/misc_critters/frog_african_dwarf.htm

In principiu, exista varietati 'albe' ale ambelor tipuri - Africa Dwarf Frog cat si African Clawed Frog .. diferenta e pozitia ochilor si numarul de 'degete'. Cate degete / gheare are ?

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

pai treaba e ca noapte imi dispareau, dar de ce mi s-a spus ca nu mananca pesti? ce idioti pacat ca nu am intrebat aici inainte sa o cumpar. M-am rezumat la a cauta pe google si pt ca nu am gasit nik am zis ca e dragutza si ca nu ii mananca

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

si cand te gd ca mai era una gri mai micutza si mi s-a zis si de aia ca nu mananca pesti..... probabil ca si aia e criminala!

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
tonyve
Junior member
[Avatar]

IP:

sati dau un exemplu despre horbach bv.:acum3anii intreb la misto pe un vinzator daca merg ciclidele africane cu gupy si raspunsu afost da .concluzia .....
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

ok am inteles de acum inainte voi intreba aici despre orice nu cunosc. Se pare ca broscuta mea e mancacioasa de pesti asa ca azi am sa o dau altcuiva care are pesti mai mari

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

@dashu, rugaminte mare catre tine am. Renunta te rog la scrierea ca pe chat, nu ne trebuie asa ceva aici.

Multumesc

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vladxxl
Member

IP:

daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

alber wrote:@dashu, rugaminte mare catre tine am. Renunta te rog la scrierea ca pe chat, nu ne trebuie asa ceva aici.

Multumesc

gata nu se va mai repeta imi cer scuze

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
dashu
Junior member
[Avatar]

IP:

vladxxl wrote:daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..

ce crezi asta m-a si facut sa o iau erau mai multe broscute si in acvariul in care se aflau si pe langa ele innotau si pestisori

ape tulburi
[Email] [Yahoo!]
faitonu
Junior member
[Avatar]

IP:

dashu wrote:
vladxxl wrote:daca mai cauti broasca uita-te macar daca e in acv cu pesti..

ce crezi asta m-a si facut sa o iau erau mai multe broscute si in acvariul in care se aflau si pe langa ele innotau si pestisori

parerea mea e ca pestisorii care inotau,erau pusi ca si hrana pentru broscute in general broscutele de apa,consuma cam tot ce prind in jurul lor,pesti,icre,plante,racusori samd..subscriu celor spuse mai sus,de cele mai multe ori,cei care sint angajati in pet-shop-uri,habar n-au de acvaristica sau ingrijire/hranire ciini si pisici ,papagali si alte vietati,interesul lor e sa vinda,nu-i intereseaza neaparat combinatiile care le faci acasa in acvariu,cu cit se maninca mai multi intre ei,cu atit mai bine,vind ei mai mult..personal eram de fata cind un vinzator,facea o combinatie la o clienta,ceva de genul ciclasoma +gupi+tetra+scalari.. smilie
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

+1 faitonu : broscutele mananca pesti,nu conteaza specia,daca nu mananca pesti iti mananca plantele,deci nu ai iesit nicaieri.Si eu am patit-o cu astfel de comercianti,am intrebat de mancare pt betta si el imi oferea cea mai scumpa optiune in mancare de discusi.Eu totusi credeam ca Hornbach este un magazin mai serios decat Animax din iasi.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2012 10:04:50

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: