[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan_yes34
Forum Index » Profile for dan_yes34 » Messages posted by dan_yes34
lampa uv i se mai spune si lampa cuart cea care la culoarea alba da lumina violet si unde se monteaza in locul celei existente de pe capac???
sint din calarasi as cumpara unu
sall schimb 80 %din apa ca sa fie mai clara ca daca schimb mai putin e ca si cum nu am schimbat ,filtru il spal in apa care o scot din acvariu iar ca pesti am 2 carasi ,4scalari, si un sanitar,mincare le dau fulgi si larve rosii, le dau de mincare dimineata si seara cit iau in doua degete si ca sa mai merg la alte rubrici si nu cred ca ma descurc o sa incerc va multumesc
va rog sa ma ajutati si pe mine am un acvariu de 60l, am o pompa de 400l/h cu buret, incalzitor cu termostat pietris ,plante artificiale. fac schimul de apa la 10 zile media si schimb cam 80%din acvariu folosesc substantele aqua safe ptr clor si bio nitrivec biological , la 2 zile de la schimb apa e acceptabila dar dupa aceea nu se mai vad pesti in acvariu de verde (tulbure) ce e nu stiu ce sa mai fac
am o problema cu apa este verde (tubure)si nu stiu ce sa fac am acvariu de 60 l cu pompa de 400l cu buret termostat cu incalzitor dupa ce schimb 80% din apa 2 zile este acceptabila dar dupa aceea nu se mai vad pesti de tulbure (verde ) ce este acvariu il am de 2-3 luni populat cu 2 carasi ,4 scalari si un sanitar

Forum Index » Profile for dan_yes34 » Messages posted by dan_yes34
Go to: