[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Kovacs Mihai
Forum Index » Profile for Kovacs Mihai » Messages posted by Kovacs Mihai

image
De vanzare :

-Difuzor CO2 inline cu numarator de bule ( care se leaga direct la filtrul extern ) foarte efecient si nu ocupa din spatiul acvariului.

Pret - 40 lei

image

image

[url=https://postimage.org/]

-Mopan cu microsorum pteropus dimensiune XL - 50 CM

Pret 70 lei

Contact : kov.mihai@gmail.com , Telefon : 0743375720 . Trimit si in tara .

image[/url]

image

image

Asa arata tot acvariul pe intreg

imagefree upload image
imageimage hosting over 10mb
A trecut o vreme de cand nu am mai postat . De atunci revin cu un nou stand si o noua crescatorie de creveti in care am incercat sa combin aquascapingul cu cresterea crevetilor .

imageimage

image

image

image

image

image

image

image

free screen capture software
Se vând urm?toarele:

- Acvariu ADA Cube Garden 60-P ( sticl? optiwhite ) - 60x30x36cm ------------------------------------------- Pre? nou în magazin - 558,60 lei
- Stand stil ADA alb varianta premium ----------------------------------------------------------------------------- Pre? nou în magazin - 1.106 lei
- Filtru extern Eheim 2171 Profesional cu înc?lzitor încorporat ?i cu medii filtrante ( eheim substrat pro ) -- Pre? nou în magazin - 976,50 lei
- Butelie CO2 2 kg ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre? nou în magazin - 460,00 lei
- Reductor CO2 cu electrovalv? magnetic? ------------------------------------------------------------------------- Pre? nou în magazin - 418,60 lei
Total pre? magazin - 3519 lei

Pre? final cu cât le vând eu - 1900 lei Negociabil

BONUS - 10 kg pietre Seyriu si un num?r?tor de bule .

Telefon ( Ungaria ) : +36 30 883 0622

image
free upload imageimage
image uploadimage
images hosting
Acvarii cu dimensiunile de 32 h X 60 X 40 ( 70 litri ) sticla 6 mm cantuite ?i lipite profesional . Le-am folosit cam 6 luni într-o cresc?torie de creve?i ( Crystal Red ) sunt în stare perfect? .
- Aceste dimensiuni sunt ideale pentru aquascapeuri ?i se pot face în ele u?or mini peisaje.

-Pre? : 140 lei / bucata ( 9 buc??i disponibile ) - Negociabil

Tel : 0746064875
E-mail : kov.mihai@gmail.com

image
upload jpgimage
screenshotimage
image hosting 30 mb

Se dau urmatoarele ( preturile nu sunt tocmai mici dar este vorba de produse premium ) - e momentul pt cineva sa se doteze cu ADA

Acvariu ADA Cube Garden 60-P (60 x 30 x 36 cm ) - 400 lei ( nou a fost 600 are cateva zgarieturi din cauza scape-urilor )
Stand stil ADA - pret la intelegere pt cine cumpara acvariul

Lampa ADA Aquasky 601 - 60 cm Led - 700 lei ( nou a fost 966 lei )
Lili Pipe-uri 13 mm - 250 lei ambele ( noi ar costa aprox 380 lei )

Pentru mai multe informatii puteti sa imi scrieti pe adresa de e-mail : kov.mihai@gmail.com sau telefon (nr Ungaria ) : +36 30 883 0622

Poze cu acvariul si niste scape-uri ce au fost in el ( unele au castigat locuri bune la concursuri internationale ) :
image
upload images freeimage
free jpeg imagesimage
upload pngimage
forum image hostingimage
image sharing sitesimage
gifs uploadimage
image hosting more than 5mbimage
screen shotsimage
image hosting websitesimage
image url
Vand osmozor Dennerle 190 litri pe zi . L-am folosit 2 luni si este cumparat din Germania . Am la el cutia si garantia .Telefon : 0746064875 sau e-mail: kovacs.mihai@yahoo.com . Pret 300 Lei.
Cumpar butelie de CO2 cu revizia valabila .Sa fie peste 5 kg si model mai nou .Astept oferte pe e-mail kovacs.mihai@gmail.com
Cumpar culturi de hrana vie :

Daphnia Moina
Dero worms (microfex worms)
Black worms (Lumbriculus variegatus)
White worms

e-mail: kovacs.mihai@yahoo.com sau telefon: 0746064875
Ultimele bucati :

Hrana :
- Shirakura Ebi Dama Special ----------------------- 49,00 Ron (desigilat)
- Mirorekuton Premium Food ------------------------ 59,00 Ron (desigilat)
- Mosura Excel ------------------------------------- 59,00 Ron (desigilat)
- Mosura Speciality Crystal Red Shrimp Food --------- 49,00 Ron (desigilat)
- JBL Nano Prawn ---------------------------------- 10,90 Ron (NOU )
- JBL Nowo Prawn --------------------------------- 9,90 Ron ( NOU )

Hrana puiet ( baby food ) :

- Shirakura Chi-Ebi ----------------------------- - 39,00 Ron (desigilat)
- Dennerle Shrimp King Baby -------------------- 39,00 Ron (desigilat)

Saruri remineralizare ( utilizate de cei mai mari crescatori din lume )

- SaltyShrimp Sulawesi Mineral 8.5 (250 g) -------------------- 82,00 Ron (NOU) (Sare pentru creveti din Sulawesi )
- Mosura TDS UP (ridica TDS) -------------------------------- 49,00 Ron (NOU)
- Mosura Mineral Plus Ultra (varianta concentrata)------------- 89,00 Ron (NOU ) (2 buc disponibile )

Conditioneri apa robinet :

- Mosura Old Sea Mud Powder ---------- 49,00Ron (desigilat )

image

Toate produsele care sunt desigilate sunt 95% pline .Avand o varietate mare de produse si doar 3 acvarii cu creveti functionale va puteti gandi ca nu am folosit din ele aproape deloc in cateva luni de functionare .

Transportul il alegeti voi. Sunt deschis la orice propuneri .
Plata se face in avans ( nu din neincredere dar vreau sa evit sa alerg pe la posta in cazul in care nu a-ti reusit sa ridicati coletul )

e-mail: kovacs.mihai@yahoo.com Sau aici pe PM

Vand creveti Crystal Red si Crystal Black S grad

- Femele cu oua ----- 25,00 Ron
- Juvenili ------------ 18,00 Ron

Parametrii in care ii tin sunt PH - 6.5
GH - 5
KH - 1-2
TDS - 150

Stoc aprox 40 de bucati .

Pentru mai multe detalii e-mail : kovacs.mihai@yahoo.com

Tel:0746064875

Trimic cu curierul in conditii de siguranta .

imageimageimage

Vand creveti Blue Jelly,se reproduc destul de usor si nu necesita conditii speciale de intretinere .

- Parametrii in care ii tin eu :
Ph -7,3
Gh - 9
Kh- 6

Substratul nu conteaza de care este,mananca orice mancare de pesti ,la acestia nu folosesc niciun conditioner de apa,doar la Crystal Red este necesar .Va ajut cu orice informatii in legatura cu intretinerea lor

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa imi scrieti pe kovacs.mihai@yahoo.com[/email]
Trimit cu orice mijloc de transport ales de voi .

Pret : 15,00 Ron
imageimage

TELEFON : 0746064875 , Mihai
Proiectul este in finalizare . Am cumparat toate echipamentele necesare unei crescatorii de creveti iar acum imi ciclez acvariile .
image
image
image
image

Voi tine Crystal Red ,Crystal Black , Taiwan mix si pe parcus ma mai gandesc ce voi avea .
Dupa cum spune si titlul cumpar mossuri de toate tipurile . Astept oferte pe PM sau e-mail : kovacs.mihai@yahoo.com Telefon : 0746064875
mai ai osmozorul ?
Mersi pentru raspuns.Eu lucrez intrun petshop si am acest substrat in magazin si de aceea miar fi fost mai landemana.Despre akadama am citit pe multe forumuri si probabil il voi incerca la un alt raft care va fi destinat caridinelor.Te stiu de pe acel forum .Pe un alt site mi-au recomandat sa folosesc pt neocaridine bazalt deoarece este inert si ft bun.Nu are rost sa pun soluri active deoarece neocaridinele nu au nevoie de apa moale.Pana la urma modific filtrarea si voi face sumpuri la fiecare acvariu in parte cu cate 4 compartimente.
Nu am nimic impotriva sa cumpar doar ca nu am gasit niciunde si nu am nicio garantie ca este de la Sera si nici daca e folosit sau nu.
Doresc sa ne adunam mai multi sa plasam o comanda comuna direct de la furnizor pt siporax sau alte produse de la Sera.Eu am nevoie de siporax iar la o comanda mai mare pretul este mult mai convenabil.Preturile ar fi urmatoarele la siporax.

- Siporax - R ( 10 L ) -------- 403,62 lei - 40 lei L
- Siporax - R 15 mm ( 50 L ) - 1046,53 lei - 21 lei L

Preturile includ TVA iar la comenzi de peste 750 lei primim discount de 5% de la furnizor

-Deci cu discount la cel de 50 L in loc de 1046,53 lei am plati 994,20 lei- 20 lei L

Poate reusim sa ne adunam mai multi si cumparam cei 50 L.Sunt disponibile preturi si la alte produse de la Sera dar eu doresc doar Siporax.Va pot da lista de preturi la alte produse pe PM.

Detalii : kovacs.mihai YM sau aici iin topic

Forum Index » Profile for Kovacs Mihai » Messages posted by Kovacs Mihai
Go to: