[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Kovacs Mihai
Forum Index » Profile for Kovacs Mihai » Messages posted by Kovacs Mihai
Am citit pe forum informatii multe despre pesti marini da nu am gasit sau nu am inteles eu corect exact ce si cum si daca doriti puteti sa ma ajutati cu niste informatii.
Doresc sa imi fac un acvariu cu 2 clovni si vreau sa stiu necesaru minim de care au nevoie deoarece nu am mii de euro sa bag intr-un acvariu marin.Daca puteti sa imi insirati de ce am nevoie la ei si de ce va multumesc mult
Ai dreptate @poosps.Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.Curand voi posta poze cu acvariul,sper ca in aceasta seara.
S-a lasat acum 6 ani.
Ma numesc Kovacs Mihai sunt din Arad si sunt incepator in domeniul acvaristicii.Am un acvariu de 100 l si pentru inceput mi-am achizitionat 6 neoni,9 guppy si 4 platy mickey mouse.Tatal meu de mult a fost mare acvarist dar din lipsa de timp s-a lasat da noroc ca nu a vandut nimic din echipament si acum mi-a fost usor sa amenajez acvariul.Cu timpul vreau sa prind experienta si sa imi cumpar un acvariu mai mare si pesti mai dificil de crescut si sper sa gasesc informatiile necesare pe acest forum.

Forum Index » Profile for Kovacs Mihai » Messages posted by Kovacs Mihai
Go to: