[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: antikaaliv
Forum Index » Profile for antikaaliv » Messages posted by antikaaliv
se pare ca s-au format ca pereche pana la urma si si-au revendicat un coltisor de acvariu. cel despre care nu eram sigur ce sex are a inceput sa-si formeze fruntea bombata.
pot trimite si in tara pe rute directe doar cu plata transportului la destinatie.
Multumesc pomi, O sa vad in continuare ce si cum... nu vreau sa ma bazez pe idei preconcepute, gen "betta NU este compatibil cu RCS",etc. am avut si se ignorau complet, nici macar la masa nu era deranj. Daca nu se inteleg, ii separ, daca se inteleg, perfect!

Icrele la aprox 48h de la depunere:

image
Arata mai natural cu radacinile indreptate in jos... imi place cum arata.
Salutare,
am 2 nigrofasciatus cichlasoma de dat , au 4-5 cm.
Sunt sigur ca 1 e femela, iar celalalt nu sunt sigur ... sunt destul de tineri si nu mi-e foarte usor sa-mi dau seama. Cert e ca se ignora, nici nu se fugaresc nici nu s-au cuplat.
Sunt foarte activi, mancaciosi si "user friendly" vin sa te salute cand intrii in camera, foarte amuzanti .

Anuntul este valabil numai pentru Brasov.

PM pentru detalii.
Mai multe, la calitate mai buna gasiti aici https://picasaweb.google.com/115903100237469075344/CichlasomaNigrofasciatumConvictCichlid
Salut,
revin cu cateva detalii:
Din meeki am ramas cu o pereche exact asa cum imi planificasem.
Si sa nu se plictiseasca, le-am adus compania e 4 convicti din care s-a ales o pereche (ceilalti 2 ajungand la donatii in curand) care s-a si pus pe treaba.
Tineri si nelinistiti. Au aproximativ 5 cm, iar meeki ~10 cm si nu prea reusesc sa se apropie
Voi lasa ca de obicei pozele sa vorbeasca:
Pachetul Creveti, Moss & Melci nu mai este valabil. Primul venit, primul servit .

Ramane valabil Pachetul acvariu!
Salutare,
Am de vanzare urmatoarele:

Acvariu complet:
1. acvariu aquael shrimp set 20: 25x25x30 cm
2. Lampa aquael 9w ( 6000 k )
Detalii pentru cele de mai sus: http://www.aquael.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=167&Itemid=313&lang=en
Din setul original lipseste capacul si emblema de pe acvariu. Filtrul si incalzitorul au fost inlocuite cu cele de mai jos:
3. Filtru hang-on aquael FZN-1 detalii: http://www.happypets.ro/aquael-fzn-1-p-2229.html
4. Incalzitor Aquael Easy heater slim 25w NOU! detalii: http://www.rocketaquatics.co.uk/aquael-plastic-easy-heater-p-2213.html?osCsid=gc90nv82jbgdktarqb0ne8jqc3
Acvariul se prezinta in stare foarte buna, fara zgarieturi,defecte,etc... (va fi curatat inainte de trimitere poza este doar orientativa). Daca cumparatorul doreste pot sa las si substratul in el format din dennerle deponitmix acoperit cu nisip 2-3mm negru.
Pentru fiecare componenta in parte mai am cutiile originale in care au venit.
Setul acvariu nu se vinde pe bucati.
Acvariul a fost in functiune cu mici pauze aprox 1 an si un pic.

Pret 200 ron.

Mai sunt la vanzare si ce contine in momentul acesta acvariu adica:
O mini colonie de aprox 20 creveti red cherry (sigur sunt mai multi de atata, nu am nici timp nici chef sa stau sa numar)
Cativa melci asasini, 4-5 cred.
O plasa cu mossuri curate, fara alge. (flame moss si christmas moss - am incercat sa fac un fundal de moss dar, n-am mai avut timp sa ma ocup de el si a crescut cum a vrut - vezi poza)
Acest pachet nu se vinde pe bucati.
Pret 30 ron.

Prefer sa le livrez in brasov dar, pot trimite si in tara unde sunt rute directe, cumparatorul suportand costurile transportului.

Tel 0722 598 140 - Vlad sau PM.

Abia i-am cumparat dintr-un petshop pe care-l frecventez si ei ii au de aprox 1 luna, 1 luna jumatate. Cu siguranta sunt pui si am ales cei mai rotunjori,colorati si robusti pestisori.
Sper sa fi nimerit o pereche...
multumesc koala.
salut,
ma poate ajuta cineva sa aproximez varsta unor exemplare de cca 3,5 cm?!
multumesc anticipat.
reducere pret.
60 lei.
narcis wrote:Si ce este anormal in asta? Femelele de gupi fata lunar, chiar in lipsa masculilor pot sa aiba 4,5 randuri de pui, dar tu ai si masculi.

cred ca se referea ca dintre pui,majoritatea sunt femele...
salut,
vand Serafeed A plus - hranitor automat folosit doar de 2 ori (concedii). a fost achizitionat in 2011 dar, este ca nou...
la mine sta degeaba...poate are altcineva mai multa nevoie de el decat mine.
vine in cutia originala.
pret 70 lei.
predare personala in brasov sau in tara prin posta romana(gratuit).
detalii pe pm.
kirucd wrote:Intr-un acvariu atat de mic nu este recomandat sa introduci cichlide.

O zi buna,
Dragos

Salut,
nu baga omu-n ceata mai tare decat e deja. La africane nu ma bag, ca nu cunosc dar, dintre cichlidele americane sunt destule specii din care poate alege, pentru volumul specificat.
o zi faina.
crimson wrote:Salut, anatome helena se ingroapa in substrat cand e satul, asa faceau si ai mei, nu ii mai vezi cu zilele... papa 1-2 meclci in functie de deimensiunile acestora si dispar 1-2 zile sa isi faca siesta, mai ies la vanatoare, se mai ingroapa... cam asa le e obiceiul, dar cred ca vei ramane in curand si fara pomaceea

depinde cat de mari sunt pomaceea, asasinii mei am observat ca nu se ating de alti melci de aceleasi dimensiuni sau mai mari...
cat despre disparut... sunt aproape sigur in substrat sau ascunsi prin acvariu...cum zicea si crimson, ii vezi doar cand ies la "agatat"...
sper sa tina, eu unu imi doresc sa vad cum se comporta un astfel de acvariu... bafta multa... au iesit bine calculele de acasa cu practica?! adica, exceptand reconstructia, in ce bani te-ai incadrat?
scarabell wrote:Nu stiu cum sa-ti spun dar mie chiar imi place setupul iar meeki sunt superbi. Te rog sa dai mai multe detalii referitoare la acvariu (dimensiuni, filtrare etc). E acelasi acvariu de 170L pe care il aveai plantat? Succes in continuare!

Da, e acelasi acvariu. 210l brut 85*50*50, ~ 170l net... Aceeasi filtrare, canistra 1400l/h cu volum de ~ 10l (de care sunt FOARTE multumit) , 2 sertare cu siporax si bioballs , iar cel de-al treilea cu burete , un eheim aquaball 400l/h si inca un aquael (de jucarie dar care aduna mizerie aproape la fel de multa cat eheimul) 200l/h ...

Momentan sunt 6 T.meeki si vreo 7 cardinal tetra pe care vroiam sa-i dau dar vad ca dispar subit si singuri ... mai sunt si vreo 4 oto si un ancistrus. Spun momentan pentru ca am de gand sa las doar o pereche de meeki si ceva pesti de banc... gen tetra dar, ori mai mari, ori mai ieftini, care sa anime restul acvariului...
Acum stau si ma gandesc sa dau sau nu si ancistrusul in eventualitatea in care se decid sa depuna meeki sa nu le haleasca ponta (nu politicianu) ...
inca 2
Salut,
e un setup simplu, nu se vrea nici aquascape, nici biotope... vorba aia "take it as it is"...
Las imaginile sa vorbeasca.

se poate inchide.
multumesc.

Forum Index » Profile for antikaaliv » Messages posted by antikaaliv
Go to: