Salut,
multumesc mult pentru sfaturi si pareri.
Nu as vrea sa par "ignorant" dar recunosc ca nu prea stiu nimic despre acvarii, pesti, plante etc decat ce am mai prins de la Ciro. Pentru mine ca sa intelegeti cel mai mult imi place planta "mararul" care la Ciro nu a prins

iar cea rosie am luat-o dupa culoare ca arata bine. Pestii la fel i=-am ales dupa culoare ca sa arate bine in contrast cu verde

)
Locatia acvariului special am ales-o ca arata f bine cand nu te uiti de aproape. Stiam ca nu pot avea un landscape dar in viitor sper sa pot sa fac ceva frumos.
Acum, pentru lumina as vrea sa pun o lampa suspendata pe un fel de scripet astfel incat sa o pot cobori urca cand vreau si sa scap de capacul acvariului. Daca are cineva vreo sugestie (unde pot gasi pe net sau ceva) pls. Mai am o intrabare: Se pot folosi Led-ui si daca da tot la 45-60W trebuie sa ma orientez?
Despre CO2, nu am spatiu sub acel blat pentru a pune o butelie... exista alte solutii? CO2 lichid nu e suficient?
Depsre pesti as vrea sa va inteb daca sunt prea multi: sunt 8 neoni, 6 pesti rosii/ galben/ orange ca cel din poza si 2 sanitari.
seara buna
Ionut