[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tehrez
Forum Index » Profile for tehrez » Messages posted by tehrez
opincarul wrote:La pretul de 320 ron se vinde filtrul si skimmerul, iar ca bonus la achizitie se primeste acvariu de 54 litri, manado sa-ti pui si-n cap si plantele din acvariu.
Nici de black friday nu se gasea asa oferta. Nu regret decat ca mi-am cheltuit deja salariul si ca nu le pot lua eu.

Astepti urmatorul salariu in speranta ca nu se vand pana atunci sau faci un credit la banca/parinti/sotie/camatar/vecini/colegi de munca.
Posibil sa nu se bage nimeni pt ca nu au nevoie de toate... daca ar fi fist pe bucati ar fi fost mai multe sanse la vanzari...
Severus wrote:Buna dimineata Adrian si bine ai venit pe forum.
Imi place substratul din acvariul tau.
Ai putea sa-mi spui ce este ?
Mult succes si Ape limpezi.

Sorry ca scriu asa tarziu, dar n-am mai primit notificare de la postul asta si nu am observat ca sunt postari ulterioare.

Substratul de acolo a fost ceva maricel 2-4mm, precum in link, potrivit pt ceva plante easy.
http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.7f1e98b6e4ea4c03a543f7eeaf93af8c.filtus-substrat-alb-si-negru-de-pietris-din-marmura-si-bazalt-pentru-acvarii-2kg.aspx

Oricum, acvariul nu a fost/este ceva permanent, ci mai mult ca sa im reintru in ritmul acvaristicii.

Intre timp, am startat un acvariu mai mare ~60L, care inca e la ciclat.
Sa stii ca nu ne suparam daca postezi si cateva poze cu evolutia acvariului.
Pai nu mergi la munte iarna asta? Schiuri, zapada, reveliune, etc.?

Ai putea sa suni/intrebi pe la o firma de curierat gen fan curier, stiam ca astia is oarecum ok cu transport de acvarii... sau poate mai stie un alt coleg d'aci firme de curierat care nu sparg acvariile pe drum...
Ceva poze noi mai ai?
Melcii au fost donati toti, dar e posibil sa revin cu alti Phisa Marmorata in curand.
Filtrul se da si separat?
Si in noul acvariu de 50-60L ce mai pui?
Mai lucrezi la pond si acum pana vine iarna sau inchizi activitatea pana in primavara?
Sunt deschis in continuare la oferte pt filtru intern tip HAILEA RP 200-400 sau asemanator, sau pompa de la un asemenea filtru.

L.E.: filtru gasit.
Merci frumos. Cred ca o sa trec maine pe acolo.
Pentru a nu umple forumul de prea multe postari, voi folosi acest post in continuare.

A se citi ultimul mesaj, scris cu albastru.

Cumpar polistiren extrudat [o bucata de 60x30 cm] sau sunt deschis la sugestii pentru materiale ce pot fi puse intre stand si acvariu.

Vinde cineva pe aici polistiren? Sau stiti pe unde se poate gasi in Bucuresti... asa mai prin centru

Multumesc anticipat.

LE: Are cineva un filtru HAILEA RP 200 sau ceva in genul lui pe care nu il mai foloseste si vrea sa scape de el?
Astept propuneri/preturi pe PM.
Multumesc
Mai e de vanzare filtrul sau s-a dat?
Salut! As fi si eu interesat de pietris daca nu s-a dat.
Multumesc!
Ceva poze cu acvariul de 65L ai? Ce dimensiuni are?

Mersi !
Pomacea aia ai putea sa-i legi cu sfoara intr-un colt sau le pui botnita... glumesc

Si eu am 2 pomacea care erau oarecum pasnici fata de plantele cand erau mai mici, dar cum au crescut, hop la papat plante. Momentan eu i-am scos si ii tin intr-un acvariu sparat, dar ca solutie sa nu pape plante in continuare nu prea stiu sa existe. Daca le plac plantele, le vor manca pana dispar, daca ai plante care nu le plac.. s-a rezolvat
Si eu tot incalzitor asemanator am si l-am avut si cu totul in apa de vreo 2 ori si n-a patit nimic.
Raman de donat 2 melci Pomacea de ~3cm.
Mie mi-e mila sa-i arunc afara pe undeva... asa ca ii adun separat

Forum Index » Profile for tehrez » Messages posted by tehrez
Go to: