[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dsxstyle
Forum Index » Profile for dsxstyle » Messages posted by dsxstyle
da nu e piatra de aaer ,e un capat de furtunel peste car am pun un capat de nuca de cocos si da 1 bula cam la 2 sec

sa'l mut si daca da asa putine bule?
Am acvariu de vreo 5 ani,dar nici nu l'am bagat in seama pana acum 1 luna cand am vazut la un petshop creveti (asa mi'am placut) si mi;am cuparat 6 si i'am pui intr-un acvariu mai mic apoi m'am tot gandit ce sa fac cu ei pentru ca vroiam sa;i pui in cel de 30l si nu stiam daca ii papa pestisorii .Si am tot cautat informatii si asa am dat de acest forum si ma bucur enorm.
Am incepui sa;mi iau pompa, plante, pietris, alti pesti , mi;am facut si un capac la acvariu si i'am pun si un neon (nu mi;am luat alt acvariu echipat pt k inca nu am pensie si toti ziceau ca o sa ma tina 2 zile)
Si de 2 saptamani am ajuns la asa ceva

Si vreau niste pareri despre ce as putea sa mai fac si daca este bine ce e pe acolo (se vede naspa furtunelu ala da nu prea am ce sa;i fac )
Am 12 red cherry
5 neoni
6 zebre
6 sanitari din diferite specii
1 peste ventuza
va multumesc tuturor petru ajutor :X
daca este sa'mi dispara la noapte altul stiu deja care este .Si cel care a disparut azinoapte avea coada ciupita ieri
am mai observat ceva : mai am un neon mai vechi si care a cam trait singur si comparativ cu ceilalti este mai deschis la culoare,dar cand albastrul devine mai intens si el devine mai agresiv
chiar nu stiu dar il suspectez ( cred ca e varcopeste si ataca noaptea ))
!!!!!!!!!!! omg inca 1 neon a disparut peste noapte
si am stat pana la 4 dimineata sa vad daca se bat sau stiu eu ce.
am 6 zebre, 5 neoni (2 s'au dus ) si 10 red cherry, 4 sanitari
vreau sa va spun ca am constatat ca cel care a disparut avea coada ciupita si acum mai am unu cu coditza ciupita
ce sa fie?
si nu am melci
am cautat si nu seamana cu nimic din ce am vazut referitor la paratizi,dar acum 2 zile am fost la un pet shop unde intr'un acvariu erau creveti si am vazut si acolo astfel de punctulete.
nu reactioneaza la lumina si dupa ce se fataie ca si un elicopter prin acvariu se mai lipesc de sticla si observ cum isi misca piciorusele sau ce sunt alea,dar nu am vazut vreo coditza ca si la adulti
si eu am avut betta si a intrat in "depresie" si statea intr-un colt (mai aveam si alte specii) si nenea de la magazit a zis ca e stresat saracu :-??
am capac ( ..mama lui ..deci la 2:45 Am este si dimineata la 9 ciuciu si incep sa'l caut prin plante, prin nuca de cocos, deasupra filtrului si nimic.oricum nu imi de un peste,dar modul misterios de a disparea ma intriga
am cautat acum si nimic .nici nu am observat conflicte intre zebre si neoni .poate era un neon emo si si'a taiat venele in vreo pietricica
si mie mi;a disparut un neon peste noapte ..am 6 zebre, 6 neoni (aveam 7) si 10 red cherry + 4 sanitari
deci le'am bagat lumina in nas si li se rupe de ea .se tot fatzaie in treaba lor dar parca au niste picioruse si sunt inspre directa in care inoata daca ma intelegeti
De unde au aparut ca am folosit apa de la robinet si nu am pus altceva nimic in apa inafara de creveti si papa pentru ei

offf mama lor ca acum am si viermishori

si punctele astea rotunde sunt cam cat ochii unui crevete adult
Buna
Am o problema am 9 creveti cam de o luna si tot am asteptat sa se reproduca,dar nimic pana intr'o zi cand au aparut niste pucte mici,rotunde si albe in apa si nu sunt sigur ce sunt ,Din cate am citit puii de creveti trebuie sa fie ca si adultii doar ca mai mici, dar astia sunt rotunzi si foarte vioi prin apa.
Sa fie pui de creveti ? va rog sa ma ajutati ca tot caut informatii de zile intregi
Si daca aveti cumva o imagine cu pui de creveti

Forum Index » Profile for dsxstyle » Messages posted by dsxstyle
Go to: