| Message |
|
|
cum m'am trezit am vazut in nuca de cocos un crevete cu ouaaa  ..uuhh ce bine imi pareeee  si am avut ocazia sa vad si o reproducere, dar nu trebuia sa se realizeze inainte sa aiba oua?
vreau sa va mai intreb : sa o mut din acvariu in altul pt ca am niste neoni + 2 albino si un ancistrus ?
|
 |
|
|
am masculi sigur-  mai putin ca si femele,dar am ..nu folosesc fertilizant si nici vreo alta substranta daunatoare crevetilor..plantele cresc ele de la mama lor singure
|
 |
|
|
|
Am niste RCS de vreo 2 luni si nu s;au reprodus deloc si nici nu am vazut ca vreo femela sa aiba oua,dar in schimb vad acele pete galbene in ceafa.
sunt in numar de 11 intr-un acvariu de 30 l -ciclat, oxigenat,luminat,plantat,ingrijit
Ce parere aveti care sa fie cauza? celor de la petshop li s;au reprodus si ii au intr-un acvariu de 60l litri in care sunt o gramada de neoni
|
 |
|
|
asa fac si ai mei chiar si daca sting vreo 20 de minute lumina si o aprind par tare zapaciti,dar dupa cateva minute isi revin ..e ceva normal ca sa para mahmuri dupa ce aprinzi becu.
|
 |
|
|
imi cer scuze ca am omis asta  ...nu o sa mai fac
|
 |
|
|
iarta'ma, dar stiu ca colegul nostru are neoni (daca ii mai are) si alora nu le face bine. sper ca am dreptate.
iti multumesc pe aceasta cale ca imi areti drumul spre cunoastere si nu cred ca trebuie sa te enervezi.eu mi;am spus parerea si mi se pare normal ca sa vina cineva cu una mai buna si sa ma completeza sau sa'mi spuna ca nu am drepate .Daca nu ne'am da parera in functie de cat stim ar fi nevoie sa citam tot timpul.
Imi cer scuze din nou
|
 |
|
|
|
sunt doar albino...si ce zice in 30 de l 9 neoni niste rcs si vreo 3 albino ..merge?
|
 |
|
|
pai o sa creasca duritatea apei si nu face bine la pestisori.mai bine mergi si cumperi niste mopan sau o piatra Dragon Stone
succes
|
 |
|
|
|
Albino Aeneus Cory
|
 |
|
|
am in 30 de l 6 zebre si 2 sanitari ...si in 60 de l 9 neoni si ceva creveti + sanitari
oare cum sa fac sa le dau de capat ? :-? ce mutari sa fac?
Astept parerile voastre dragi colegi  ..in special a ta HumanFace ca doar informatii folositoare am aflat de la tinee
|
 |
|
|
Si mie mi'a aparut Planaria si nu am pus nimic in apa.niste pestosori te scapa de ea  ..cred ..ceva gen catfish  ...apare din apa si cred ca materia organica animala este cauza aparitiei lor(vreun peste mort si lasat acolo mult timp..exoschelet de crevetee  )
Care stie mai bine il rog sa ma corecteze
|
 |
|
|
|
traiesc cu zebrele? si cam cati deaia intra in 30?
|
 |
|
|
Si vreau sa mai intreb ceva ...in 30 de litri cam cati barbus tetrazone intra? ma refer sa nu fie inghesuiti
|
 |
|
|
eu am bagat 2 pui de africani in acvariu ala si mi'au terminat bulinuteleE  )
bine macar ca am rezovat problema cu mistoriosii musafiri
am crevetii cam de 1 luna juma si nu s'au reprodus  ..o sa mai astepttt si pana apar
Si sa nu uitt: va multumesc pentru toate
|
 |
|
|
|
iarta'ma ..neatentia=))
|
 |
|
|
|
o cureti de miez si nu maik trebuie sa o fierbi decat sa o speli putin
|
 |
|
|
referitor la neoni si mie mi;au disparut 2 fara sa;mi dau seama care ar fi cauza-posibil din cauza altor specii
Consider ca daca nu ai nimic de oxigenare ar fi recomandata o pompa cu o perdea in spate sau o piatra bolborositoare
Si referitor la nisip incearca sa ai in fata un strat mai subtire ca daca e gros arata urat (in spate poti sa; ai de cat vrei )
si tot ca si aspect -daca poti sa ridici nivelul apei pana nu se mai vede ca da mai frumos
Daca iti plac neonii poti sa adaugi niste creveti red cherry (daca iti plac si in plus daca iti iei plante le mentin curate) ca se inteleg bine (eu ii ador:X)
Daca nu este cineva de acord cu mine sa ma contrazica
Spor si ape limpezi!
|
 |
|
|
daca as fi mai aproape ti le'as lua eu 
|
 |
|
|
si eu am patit exact asa cu un neon care l'am avut inainte sa'i cumpar pe ceilalti si tot il ciupea si ii fugarea (am observat albastrul lui era mai deschis decat al celorlalti ).totul s;a terminat cand au disparut 2 dintre ei (cauza inca neindentificata -erau mai mici cred k au fost ciupiti de zebre sau de altceva si au murit)
Acum dupa 1 saptamana s'a acomodat si sunt o familie mare si frumoasa 
|
 |
|
|
e frumos,dar parerea mea de incepator este sa'l faci cat mai natural si ma refer la bucata de colosseum  )) si cica scoicile ridica duritatea apei
Felicitari pentru descoperire si petru acvariu
|
 |
|
|