[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dodoxk
Forum Index » Profile for dodoxk » Messages posted by dodoxk
Reactorul de calciu sa dat
Skimmerul sera se retrage de la vinzare momentan
Va multumesc se poate inchide
skimmer dymax rezervat
reactorul rezervat
A mai ramas skimmerul sera
Adaug si un reactor de calciu Aqua Medic KR400 pe care il schimb cu diverse : piatra vie, pesti, corali sau ce aveti de dat la schimb, faceti o oferta.
Eu il dau pentru ca nu stau sa caut sa cumpar pompa, furtunele, teul si ce mai are nevoie.
http://www.happypets.ro/aqua-medic-kr-400-p-2109.html
Si pentru skimmere daca aveti ceva de dat la schimb, lasati un pm

Le dau la schimb si diverse de apa dulce filtre externe, corp lampa sau lampa de minim 120 cm.2 foi de geam 10mm 160/55 acvariu cu stand de 150l-200l,
pH Control +sonda,si chiar nu stiu ce as mai avea nevoie sa fac iar un acvariu de apa dulce asa ca daca aveti ceva de dat la schimb faceti o oferta.
chiar daca nu e legat de acvaristica, telefon, sistem audio,orice poate ne intelegem
Acum sa fim seriosi 2 pompe de 3000l nu face fata la un volum de 100l-130l de apa ,apoi ce sa imi ridice nitritii si fosfati atita timp cit animale nu sint sa faca kk ,
mincare nu pun ca nu am la cine, asa ca nu vad nici macar un motiv sa nu mearga
Am sa incerc sa vedem ce iese, de saptamina viitoare ma apuc de acvariu dau comanda de sticle ,pompe,bacteri,si ma apuc de treaba.
de o parte din sticla ca am acvariu dar am spart 2 geamuri la el
Sal ,eu zic ca odata ce am facut achizitia asta e cam greu sa ma despart de el, dar pentru orice eventualitate mai imi fac un mic acvariu sa fie pregatit, si asa aveam de gind sa imi fac un cub de 50/50/50 doar cu corali duri , fara pesti, fara melci ,etc simplu doar corali .
aici cred ca nu am sa am nevoie de sump de skimmer ,pur si simplu 2 pompe 3,4 pietre vii si ceva bacteri ,si in caz de ceva urgenta totul se transfera
Si pina la urma ce ai facut cu marul de mare , il mai ai ,sau l-ai dat, cum o duce atit el cit si acvariul tau .
ca am si eu un mar si vad ca e ok nicio problema la tine am vazut ca a fost macel .
ai descoperit pina la urma de la ce a fost dezastrul
sint curios ca al meu nu se misca scote coarnele , le incarca cu ce nu stiu , le baga in el si iar le scoate si asa mai departe.
ce am observat e ca ii place sa tina coarnele in curenti de apa , se muta dupa curenti de apa, in rest pace
Da este un mar de mare dar nu sint asa periculosi, atita timp cit nu il deranjeaja nimeni corect, cum la mine in acvariu sint 10 pesti mici , cine sa-l supere
asa ca sta lipit pe piatra si se unfla cu apa, pe care o si filtreaza in acelasi timp,asa ca e ok
coloritu e mortal el e mortal in rest e ok
O noua achizitie
De actualitate
Vind skimmer dymax folosit nu are absolut nici un defect merge ca nou pret 300 lei
pret de nou 434 lei
mai multe detali puteti gasi aici:
http://www.happypets.ro/dymax-skimmer-els30-p-3288.html

Vind Sera Marin Protein Skimmer PS 600 S folosit are 2 mici defecte;
1 are cupa fisurata si lipita cu adeziv
2 nu mai are ventuzele de prindere pe gam ale pompei
in rest merge perfect pret 250 lei
pret de nou 644.80
mai multe detali puteti gasi aici:
http://www.shopmania.ro/acvaristica/p-s ... -s-8982850

sint dispus si la schimburi cu diverse legate evident tot de acvaristica
am sa revin mai pe seara si cu ceva poze reale
si un mic film: http://www.youtube.com/watch?v=2nQHQb1QkGY&feature=youtu.be
se face proba la predare
azi sa intimplat o ciudatenie am gasit pe jos in casa al meu yellow wrasse
wrasse nu mai stiu cum dar e cam violent imi alerga tot timpu pe decedat (yellow wrasse)
inca 2 3 poze
acestea sint loate de pe net.
Caulerpa serrulata
Caulerpa prolifera
o scurta descriere tehnica
1. Pompa de valuri SEIO M1100 : 4400 litri/h +Pompa de valuri JVP ECO 101A Debit 3000 L/H.
2. Dymax Skimmer ELS30 +skimmer sera 600
3. Osmozor JBL 120
4. overflow tunze 1500 l i se dubleaza capacitatea adaugind inca o teava ajngind la o capacitate de 3000L/h
5. pompa apa eheim 1002.+2000L/h
6. Sterilizator UV Aqua Medic Helix Max 9 w
7.4 reactoare hm carbune,antifosfati silicati,matrix 3l
8.acvaiu 160cm lungime 40 cm latime 60 inaltime
9. sump 95cm lungime 40 latime 40 inaltimeDenitrificator Bubble Magus N-120AT
10.Denitrificator Bubble Magus N-120AT
acele alge sint macro alge si nu mai stiu cum se numesc sint 2 feluri din 4 pe care le am
inca 2 3 poze
Cred ca este timpul sa va prezint si eu acvariul meu
nu este cine stie ce dar asta e, sper sa va placa
Cumpar lampa MH 2*150W + 2*T5 54W.
Cumpar lampa MH 2*150 + 2 *t5 54
Cumpar lampa MH pentu oferte astept pm
sa dat va multumesc se poate inchide

Forum Index » Profile for dodoxk » Messages posted by dodoxk
Go to: