[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dodoxk
Forum Index » Profile for dodoxk » Messages posted by dodoxk
fara suparare toata lumea greseste inclusiv eu sau tu etc.... pana si mari savanti au gresit dar asta nu inseamna sa ne dam noi mari si tari si mega destepti eu unu ma consider destul de intelept sa nu jicnesc pe nimeni chiar daca greseste si totusi daca am facuto am cerut scuze la toata lumea nu te supara . hai sa revenim la pesti nostri ca e mai corect
asta incer sa fac de-acea am pus femela de peste papagal si alti pestisori la rubrica de schimburi pentru a ramine cu mai putini pesti si a crea un colt de rai in casa mea
nu ca as fi un incapatinat dar pina nu tragi pe pielea ta ceva nu ai cum sa te simti prost sau nasol pentru ca nu ai ascultat de alti care stie mai multe decit mine vorba acea daca nai un batrin cautal daca il ai pretuiestel ....sper sa intelegi aluzia . deci sint incepator in ale acvaristici si pana am sa invat unele lucruri o sa mai dureze de-acea poate ca uneori cer prea multa rabdare pentru a invata si a aduna cit mai multe cunostinte in ale acvaristici .
imi plac pesti care iam achizitionat si nu pot sa renunt usor la ei chiar daca sint si ieftini sau scumpi

sper ca nu am suparat sau jicnit pe cineva imi cer scuze daca da asa sint astia incepatori mai greu de inteles
Da am incercat sa mai renunt la uni dintre pesti cum am sfatuit de mai multa lume dar cum sint prea frumosi si m-am obisnuit cu ei chiar nu pot sa ma despart de ei
am sa dau doar 4 sau 5 din ei si am facut o noua achizitie pentru a mai reduce din stresul la care ii supun acum asa ca decit sa ma chinui saii dau am mai loat un acvariu
tot de 400 500 litri si am sa ii inpart in doua ma gindeam sa ii fac cam asa.
acum daca o fi sa mai gresesc ma bazez pe voi sa mai ma ajutati cu separarea pestilor asa ca sa incep sa ii inpart dupa cum urmeaza :
scalari molly xifo tetra si gurami ar fi un acvariu si acum cel deal doilea discus sea sanitari neoni rosi si negri rasbora ramirez in acvariu 2.
cred ca iam pus bine pentru a nu mai fi aglomeratie si in acelasi timp sa nu mai fie o ciorba de pesti . astept parerile dumneavoastra sa vedem unde am gresit si unde nu
se schimba toti pe orice legat de acvaristica in special plante
se mai adauga inca un pestisor
cu ori ce apartine de acvaristica . a si scuze de gresala de mai sus
si pestele papagal
schimb 3 pestisori cei din poze pe aproape ori ce apartine de acvaristica astept propuneri
daca asa ai inteles tu e ok sal
Vind peste papagal femela 40 lei
se schimba cu alti pesti de talie mai mica ?????
acelasi
acelasi
la fel
de schimbat acest peste
schimb peste papagal femela portocalie cu tot ce apartine de acvaristica tel.0734381666 sau 0722942370 yd yahoo dodoxk
Vind peste papagal femela urgent 40 lei sau schinb pe un discus maricel sau doi mici tel.0734381666 sau 0722942370
Nu ma supar deloc e normal sa imi explici babeste cea ce e foarete normal tinind cont de faptul ca tiam cerut ajutor si explicati mersi si sper ca nu team stresat sal.
Te rog explica sa inteleg si eu mersi
scalari au depus icre sau oua pe frunza unei plante si ataca tot ce misca inclusiv femela de papagal si la ce surprize sa ma astept in mare parte de la discusi bune sau rele
asa in general e foarte multa liniste in acvariu.

Forum Index » Profile for dodoxk » Messages posted by dodoxk
Go to: