[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Moygefu
Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Cumpar mascul betta Halfmoon Blue Royal sau daca aveti ceva de jos pm . Doar Bucuresti
Nu as lua asa mult cory , nu stiu daca e dropsi dar e ceva . Mi a murit un guppy cu burta in sus si cu aripioarele desfacute parca si acum un molly l am gasit jumate mort si apoi a murit . A fost tinut 2 3 zile ciclida si am scos o . Cu decilcarea nu stiu .am schimbat si azi apa.
Filtru e https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://animax.ro/filtru-intern-prodac-magic-filter-50-20-60-l.html%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwjE8bWlz-7lAhXkoosKHbGmCs0QFjAEegQIBBAB&usg=AOvVaw3w8h88-K6XpaUbziyCc-7d&ampcf=1
Si mai am un burete si o pompa dar nu functioneaza mereu niciuna (am vzt ca asa ar trb ) . Betta imi plac mi as lua mai multi da na baiat cu baiat se bat , baiatul bate fata ...
Ce ramane de facut e sa schimb acvariul cu unu de 20 l.
Imi plac si cilidele dar in 20 l pot tine 1 daca o pot tine . Ce ati face voi?
Dupa ce as schimba acvariul , i as pune bacterii din acelea (am lasat poza in mesajul de mai sus) , cu plante si creveti , si as cumpara un molly / guppy ceva gestant si dupa ciclare as lasa asa momentan . Acum o sa ii rog pe parinti sa mi cumpere un acvariu de 20 l si sa incep . Cu pestii nu stiu , imi plac , trb sa ii dau cred. As lasa totusi ca ar merge cei 2 cory si molly ul si cu un guppy ceva in bazin de 20 l . Parintii cred ca de la schimbare apei , nu au avut pesti in acvariu (ei).
Molly ballon stau 60 pana fac puii ? E prima data
Pai am scris ok(cred).
1.As lua acvariu 20l
2.2 betta m/f , 2 cory si un molly ballon
Sau
Donez/vand molly cu pui daca face.
4.Molly e gestanta?
5.Am si un pui de ciclida africana galbena sa o donez / vand ca e agresiva.
6Filtru Magic 50 cu un burtete separat cu pompa de aer sunt bune?
7.Nu as mai planta cu pamant plante , sa pun nisip cu plante usoare si sa mai iau un moss sa l pun pe o creanga, si plante plutitoare?
Edit : a murit guppy ul si molly ballon alb . Guppy ul de la azot si molly am facut niste greseli cred. Molly ballon din poza e gestanta?
E important sa stiu ca vreau sa mi schimb acvariul acum nu stiu daca cu molly / guppy pt ca fac mizerie multa molly si as trece pe betta . In acvariu de 20 l sunt k 2 bette? 1m/1f? Sau 1 m si creveti . Daca femela e gestanta o vand si pe cu pui sau donez . Am gasit la animax cultura bacterii e k?Am si o ciclida separat sa o dau ?

Dau 2 molly ballon pereche . Mascul alb si femela gold / portocalie la schimb cu 4 creveti red cherry .
Ma scuzati de topic dar daca doreste cineva au adus la cora lujerului pesti de genul de mai jos . Mai aveau dar acestia mi s au parut mai interesanti.
Are, clorul omoara bacteriile . Lasa apa 24h neacoperita sau foloseste solutie anti-clor.
Cat credeti ca mai are molly ballon ?
Dau din pui
Cumpar creveti red chery sau Amano.
Am ascultat .....
Am luat un burete dar nu stiu daca sa pun sa traga filtrul apa din el sau sa bage aer , pompa de aer.
A murit guppy ul ..... l am gasit mort langa filtru ....
Credeti ca la omorat filtrul ?
Ma gandesc sa donez pestii sau sa ii dau pt moment .
Sorb? Ce e? Scot buretele si pun in tot filtrul minisporax ?Am luat o lampa mai jos .Si un tub de curatare.Vreau sa iau si solutii de ciclare .
Am burete cu carbune .
Nu am incalzitor.
Pastrez si piatra de aer?
Acvariu 7,29 L brut
Magic Filter 50 cu burete si carbune
Planta Anubias Nana cred
Nisip
Termometru
Aer cu piatra si furtunuri.
Am luat Magic Filter 50
Cum continui ?
Dau la schimb cu creveti 2 Cory : Galben/Auriu si Negru maroniu
2 Molly Ballon 1(m/f) si un guppy femela cu coada neagra .
Vreau sa incep ciclarea )
As da anubias pt plante de nisip gen usoare .
Sfaturi???
Vreau sa l populez cu red cherry (cum se numesc...) si sa dau pestii de acum ....
As dona toti pestii .
Deja femela molly ballon a facut gris si degeaba tin 5 in 5-7 litri .
Vreau si eu sa gasesc un acvariu nano de 15-20 litri cu capac si daca se poate sa aiba ce e nevoie inclus. Daca puteti pune niste linkuri . Ms
Dadeam .... de ce sa nu .... am cerut pareri nu critici...
M am gandit sa dau pestii cuiva sa tina si sa pastreze cei 2 corydoras sau ceva nu stiu si la acest https://animax.ro/acvariu-dennerle-nano-cube-complete-20-l.html
Pareri?
Schimba apa in proportie de 20% si incearca tratamente cu albastru de methilen . Poate sa fie cauza si stresul . Ori de la plante . Poate sa fie bolnav de cand l ai cumparat. Creste temperatura cu 1°C .Daca ai doar 3 molly poti adauga si niste sare (1 lingura/10L ).Poti incerca sa pui 2 linguri de sare . Mai intai asteapta si alte raspunsuri.
Trebuie sa declorinezi si apa cand faci schimburile de apa .
Mai ai ceva?

Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Go to: