[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Moygefu
Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Aici poze cu ea . Ceilalti o cam ciupeau si stateay langa ea . Eu asa cred . Am separat o
Credeti ca naste?
https://youtu.be/hTPdmN7zh6E [youtube]
Ceva de genul ?
Daca vrea cineva pui , molly e gestanta cred.
La schimb cu chestii sau donatii cand o sa vina puii)
Am inceput cu vivipari , o sa fac din acvariu ceva dar voiam sa strang bani pt ceva echipat ceva nano pe marimile de mai sus . Daca aveti idei. Mie imi plac mult betta si unuia din parinti dar ma gandeam ca fiind o specie ovivipara este greu de inmultit. Eu am mai citit pe parcurs . Mi as lua un nano de 16-20 litri cu filtru intern si l as schimba daca e cu eheim 150 .
Ideea mea este sa cumpar sol de plante , pun iarba din aceea ,o sa pun poze. Apoi iau niste lemn dala daca e si pun si o piatra cu verzita si mai cumpar una ( anbs) si as dori si niste plante din acelea care plutesc daca vinde cineva in Bucuresti (Zona Lujerului-Gorjului-Plaza-Moghioros). In mare vreau sa mi pun plante . Am fost la Coralis si am gasit dezinfectant si decloro...
Vreau ceva verde .
Idei ?
Am gasit pamant pun poza pentru flori (substrat ) la un pret decent si inafara de solutii sa iau un termometru tot la Coralis . Vreau sa pun planta pe ceva piatra.
Sau daca e cineva care stie cum sa creasca anubias.
Cand fac pui o sa ii donez ceva sau schimb de plante daca ofera cineva .
Am gasit si la Coralis planta minge verde .
Sau ma gandeam sa pastrez puii si sa fac nano acvarii cu puii si creveti mici (am vzt la Coralis ) si sa fie spatiu cu vietati mici .
https://www.aquariumprest.ro/acvarii/acvariu-nano-ocean-free-16-litri.html
As putea schimba cu unu de Lungime de 30 cm
Latimea 15 si H 25
Am gasit oferta de mai sus dar daca aveti voi idei mai bune . As vrea un set cu acvariu si filtru si lumina .
Vorbim de unu de 7 litri + , pot sa l schimb cu unu de 10 + daca tine asa mult da voiam detalii nu acvariu de 1000 litri pe birou . Inainte am avut acvariu de 2.5 litri . Am primit unu de 3 × canitatea acestuia aproape . Si am 16 ani pentru cei curiosi . Voiam sa incep cu 7 litri + apoi daca e ma mut pe 20 dar sa incep cu unu mai mic . Nu cred ca pe cnv de aici la 16 ani il lasa cu acvariu de 40 litri de la unu de 2.5 litri. Voiam sa l fac pe acesta un nano dupa sa mai cresc daca mi place.
Are 7 litri + si nu ma apuc de bazin de 20 litri sa l pun pe birou. Pot sa l schimb cu unu de 10 litri+
eu vreau NANO acvariu
https://animax.ro/checkout/cart/?amp=1
Sunt bune? Nu le iau acum dar vreau sa le iau si nu stiu sigur.
dumitriu ciprian wrote:Pentru ceea ce ai u iti trebuie un filtru exact ca asta...de înc?lzite nu vei avea nevoie

Am gasit asa https://www.aqua-life.ro/lampa-chihiros-led-c201-acvariu-apa-dulce-plante-pesti
Sau asa https://animax.ro/lampa-led-acvariu-jeneca-7-w.html
Unde gasesc si eu pietre si lemn din acela pentru acvariu . Si ma intereseaza si plante plutitoare
Dar aceasta molly ballon?
Prima poza
Este gestanta?
Pana la urma vreau sa fac un nano acvariu din cel de 7l , spuneti si voi daca e buna planta ceea verde si ce plante mai merg . Recomandati si un filtru intern.Tot spuneti ca nu iau in considerare . Pai ca sa cumpar imi trb idei si buget. Deci imi iau mai intai un burete pe care o sa l pun la aer pentru a spori cresterea bacteriilor.Nu vreau sa l schimb ci sa l transform.
1.Burete pentru aer
2.Filtru intern
3.Lumina
4.Plante
5.Substrat
Acest sol pentru plante si nisip peste cam 2 cm ? Si iarba cu anbs si ceva plante plutitoare .
Ma gandeam in spate plante care cresc cam cat e apa in lungime , un covor de iarba si sa un pun unu de cred ca 10-18litri .Sa pun un filtru si o lampa si o piatra .
Ce sol imi trebuie ? Nu e bun nisipul ? As vrea sa pun o piatra si acea planta . Ce filtru intern ar trb sa mi iau?O lampa ceva imi iau.
Ziceti mi si mie filtru intern nu extern si credeti ca merge sa pun aceasta planta pe nisip?
Am aplicat , vreau sa l fac pe el biotop nu sa l schimb si vreau sfaturi cum v ar placea sa arate
Am pus molly ballon galben in apa cu sare . Am pus acavriul fara pesti si astept . Planta e pusa in nisip (am mai pus am minim 4 cm , o sa pun pe piatra sau lemnul acela ).Am pus niste fulgi in apa care se oxigneaza . Sa cumpar si o planta plutitoare ?
Sa cumpar solutie de curatare ? Pompa ? Solutie de bacterii?Sa iau ceva crevete mic sau un melc?(crevetele ar fi interesant).Au la Coralis si la Vulcan .
Da ti si voi sfaturi , cum sa fac un acvariu din ce am momentan , spuneti cati pesti ati lasa voi in acvariu si ce ati face voi . Eu maine vreau sa scot tot si sa il las gol cu apa si planta si cu aer . Vreau si eu sfaturi pentru ca nu pot schimba acvariul .

Forum Index » Profile for Moygefu » Messages posted by Moygefu
Go to: