[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cnaedot
Forum Index » Profile for cnaedot » Messages posted by cnaedot
la un acvariu de 200 litri , daca am filtru intern, filtru extern si pompa de aer, credeti ca miscarea apei este suficienta? necesita si o pompa de apa / valuri?
ok...multumesc...
o alta curiozitate..
sunt poztionari mai benefice ale furtunelor de la fitru in acvariu...unu sus altul jos...unul in dreapta, celalalt in stanga...etc ?
pot folosi siporaxul chiar daca a mai fost folosit? la alt acvariu?
unde sa folosesc carbunele...in filtru intern?
filtrul zice ca ar avea debit de 750 l /h
am in el siporax si ceva burete...
daca nu pot fi folosite astea, mai am ceva material tot cereamic..vanzatorul zicea ca e siporax dar pe punga e ceva cu ceramic...si carbune activ...
o sa mai folosesc si un filtru intern
salutare tuturor..
sunt incepator si imi fac un acvariu de 200 l pet ciclide malawi...
am un filtru extern mai vechi [Sera Bioactive 250 cred]
pt inceput as avea 2 intrebari...
pot folosi materialul filtrant ramas in filtru de ceva vreme?
in conditiile in care filtrul are 2 sertare, ce materiale filtrante sa folosesc si in ce ordine le pun in filtru?
lukitza wrote:Testele 6 in 1 nu sunt cele mai precise dar presupunand ca valorile sunt corecte KH si GH sunt bune pentru africani.
Mai degraba problema ar fi cu volumul acvariului, ar fi bine sa-l faci mai mare.

merci de info..
in spatiul pe care il am numai de 200 imi merge...nu intentionez sa bag multi pesti...
Salutare
doresc sa imi fac un acvariu de 200 l pt ciclide malawi...am testat apa de la o fantana pe care o am cu test de gen 6 in 1 si am aceste caracteristici:
ph - 8.5
alcalinitate : 40 kh/tac
duritate: 16.8 gh/th

stiu ca malawi prefera ph ul mare si 8.5 ar fi ok, dar alcalinitatea si duritatea? nu sunt totusi prea mari...daca fac amestec cu cea de la reteaua de apa (ph7.5 , alcalinitate 6.6 si duritate 0) ar fi mai ok?

Forum Index » Profile for cnaedot » Messages posted by cnaedot
Go to: