[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mikehorizon
Forum Index » Profile for mikehorizon » Messages posted by mikehorizon
Pacat man . Ce s-a intimplat? Cu lipirea te pot ajuta eu , ca acum dupa sarbatori sint mai liber.
Se doneaza:
- 1 femela de platy
- 1 femela mare xipho

Poze: www.girba.home.ro

Locatie vaga: Pipera, Depozitul de mobila, Aurel Vlaicu
Adresa exacta: str. Gara Herastrau nr.2-4.

Va astept.
Zuper! :-)
Viviparii se duc la ...... viviparu'.....
Oki. Scalarul este rezervat lui hans.
Pai pentru lipituri ziceam si eu. Te cam grabesti sa crezi ca altii sint neatenti.

Ideea e ca mie personal mi se pare mult 1mm grosime pentru fiecare lipitura. Stratul de silicon tre' sa fie cit mai subtire. Repet, mie mi se pare cam gros.

In al doilea rind imi plec "palaria" in fata geamgiului care o sa taie geam de 10mm cu una din laturi avind 622 mm. Si sa-l taie si bine.

In rest numai de bine.
Nu stiu cit de tare e dar acolo scrie ....citez : "2mm pentru silicon".
De donat (evident ca numai dupa sarbatori):

- 1 bucata femela mare xipho http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=524&pos=0

- 1 pereche platy http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=524&pos=2

- 1 scalarel timid care fuge de toti ceilalti scalari (se pare ca a pierdut lupta pt. teritoriu) http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=524&pos=1
Dumnezeule!!!! :o
2mm pentru silicon?????

Altcineva, pareri?
Ce fel de scalar este (culoare) si aproximativ cit de mare?
Ar fi loc destul al mine pt. inca un sclar.

iti pot da pe el o femela mare de xipho si o preche de platy.
Evident ca nu am vrut sa te fac prost. Sandu a intuit perfect. Nu mai fi asa sensibilos.
Corect, asta n-am vazut. Pai vezi, aici e prostia, ca daca le dadeai separat sigur scapai de ele pina acu'.
Se dau si pe bucati?
Sint interesat de PH-metru.
Stefan Boloni sta pe str. Costache Marinescu nr. 43. Nu sunt foarte sigur de numarul casei, dar daca ajungi acolo vecinii il cunosc precis daca ii intrebi de el.
Strada e intre Calea Grivitei, sos. Titulescu si Turda. Sau, mai precis, pe langa Primaria sectorului 1 (cladirea aia frumoasa, veche, cu o statuie in varful "clopotnitei").

Multumim mult. Eu as mai avea ceva intrebari; de exemplu D-l Boloni are un magazin (gen D-l Oprea) sau e o persoana particulara? Ca daca nu are magazin, e cam ciudat sa apar la usa lui asa din neant sa-i zic ca vreau si eu ceva. Sau stie de forumul asta si daca ii spun ca de aici am aflat adresa e ok.

Asa sint io , mai "timid".
De ce nu va duceti la Domnul Boloni?!

Poti sa-mi zici si mie mai multe amanunte?

Neoni negrii se gasesc destul de usor!

Zuper. Unde?
Daca gasesti undeva neoni negri sa-mi spui si mie :o Merci.
Folia care e la mine in spatele acvariului e luata de la un magazin de materiale de constructii din spatele McDonalds Dristor. E lata de 45 cm.
Mishu-le am gasit tutorialul ala de care iti spuneam. Nu stiu cum sa-l pun si pe site (de altfel nu cred ca e voie). Asa ca astept sa ma contactezi sa-mi dai o adresa de e-mail preferata ceva.....
Baga mare cu pregatirile.
Iata si ceva poze cu Cannon A85.

Dalles inca o data merci de sfaturi.

http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=450
Ca te stiu baiat bun, iti dau eu o buturuga cat vrei tu de mare. La lovele ne intelegem noi.

Hehe, mai greu cu lovelele in perioada asta. Dar cind s-o putea te contactez eu.

In legatura cu fotografiatul: recunosc ca am reactionat ceva mai violent. Probabil ca daca stau sa-mi bat nitel capu' ii dau de capat (ca asa am facut si cind am vazut linux-ul pt. prima data ).

Azi o sa-mi aduca cineva un aparat ceva mai performant (cu zoom optic ) si o sa incep sa ma joc mai cu rabdare cu el.

Oricum apreciez si am bagat la cap sfaturile tale Dalles.

Revenind in domeniul acvaristicii, ma plingeam mai demult ca Fluval-ul 204 nu face fata la noul acvariu. Din lipsa de lovele de mai sus nu reusesc inca sa-mi cumpar un EX 1200.

Se pare ca frustrarea a dat roade. Am pus in Fluva-ul 204 niste amonia remover si turba (amindoua de la Hagen). Rezultat uimitor dupa numai o zi: apa "cristal clear" cum eram eu obisnuit pe vremea acvariului mic. Acuma nu stiu care din cele 2 este responsabil, eu tind sa inclin "vina" spre turba. deci se pare ca se poate si cu filtru "subdimensionat".
Bineinteles schimburile partiale la 1 saptamina (1/3) insotite de aspirarea temeinica a substratului sint sfinte.
8-10 carasei si un sanitar ?

Cred ca glumesti. Daca ai facut calculul acvariul nu depaseste 80 l.

Ideal ar fi cam asa ceva:

Varianta 1: 7-10 neoni (rosii, negrii, de care vrei tu)
Varianta 2: 1 pereche de betta, un sanitar, 4 calistus.
Varianta 3: 3 perechi gupy, 2 perechi platy.
Varianta 4: 1 pereche scalari, 1 sanitar.

Forum Index » Profile for mikehorizon » Messages posted by mikehorizon
Go to: