[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mikehorizon
Forum Index » Profile for mikehorizon » Messages posted by mikehorizon
Din graba si entuziasm nici nu am vazut ca nu e de apa

Nu de alta dar ultima planta care am luat-o de la tine (Hygrophila polisperma) este o incintare, s-a marit enorm si ii merge f. bine.

Ca sa vezi cum google-ul iti poate da ceea ce cauti.
http://plants.usda.gov/java/profile?symbol=LERA
Eu am 130x60x50 cu fund dublu din float de 10 cu intarituri sus si nu sint probleme. Nu cred ca daca mai salti cu 10 cm sa se intimple ceva. Grija mare la lipire sa nu apara bule de aer. Daca lipitura e ok eu zic ca tine.
normal ca pe tine. Nu scrie Faraon pe tine?
Dar de canistrele de la Sera ce parere ai?
Pe bucati se poate?
Ma intereseaza cei 10 neoni si cele 2 galeti de nisip granit 3 ,4 milimetri .
umbla pe la depozitele de constructii.. cuvantul chesie e granitic daca nu ma insel (pietris/nisip). cu 75 de mii iei un sac de 50+ kile

Asa parca mai merge. O sa incerc la citeva. O sa postez si rezultatele cautarii.

Merci.
http://img314.imageshack.us/my.php?image=pb0303993kr.jpg

e mult prea grosier.
Of of G.G, cum ai tu solutie la orice problema.

Mie mi-au trebuit vreo 50Kg de nisip ca sa-mi ajunga pt. acvariu.

Pai daca o punga are 7Kg si costa cit costa acolo...mai bine imi i-au filtru nou de banii astia. Stiu ca am zis in primul post cu bani sau fara, dar "cu bani" inseamna ceva mititel, de genul "ca sa nu fie pe gratis".

Apropos de filtre....vazusem pe shop la un moment dat filtre canistra Sera. Acum nu mai sint. Vor mai fi disponibile sau a fost doar o incercare?

P.S - Mrcic de idee.
De unde as putea sa fac rost (cu bani sau fara) de un substrat f. inchis la culuare de granulatie aprox 3mm?

Astept sugestii, idei, locatii, etc.....

Va multumesc anticipat.
Da, exact ca ala din planul indepartat erau cei de la Obor.
Si cite bucati primeai de 40 de RONI?
Cu ajutorul lui Jonny le-am cuplat pe cele 2. Deci.....

REZOLVAT!
Sau 4 pirahnia. Stiu eu pe unu care vrea sa dea 4 pirahnia. Frumusei foc.Nu glumesc.
Africani? Am auzit ca e un spectacol total intr-un astfel de acvariu. Si scapi de batai de cap cu plante si lumina.
De ce asa? din cauza consumului de energie.

Un filtru de 20W (Fluval 204) consuma 14,400KWh intr-o luna. Inmultim cu pretul curentului (0.366 RON/KWh) si rezulta imensa suma de 5,28 RON/luna (53.000 ROL/luna) pentru filtru.
Cazul meu: Cristal Brad. Taiere acceptabila, ma asteptam la mai mult dar in final s-a "pupat".
Sincer sa fiu prefer varianta 2. Stol de characide avem (9 neoni normali+12 negrii).

Dar mi-e greu sa ma despart de ele.
O sa mai tatonez terenul.
Mercic Dalles. Ideea e ca nu vreau sa-i reproduc sau ceva, doar ca doi scalari in 300l mi se par putini si deci am considerat ca mai sint 2 locuri libere. Cele 2 femele au fost cuplate dar in urma unei pandemii (ca tot e la moda cuvintul) au ramas singurele.
Cele 2 femele de scalar ma tot bat la cap ca nu vor sa fie lesbiene asa ca primesc/cumpar 2 masculi scalar.

Cerinte obligatorii:
- sa fie relativ marisori (8-10 cm).
- sa-mi aratati si mie o poza.
Preferinte:
- unul sa fie koi, celalalt a fie clasic sau negru cu aripioarele luuuuungi.

Va multumesc mult in numele femelelor, si va astept cu oferte.

Forum Index » Profile for mikehorizon » Messages posted by mikehorizon
Go to: