[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nicu
Forum Index » Profile for Nicu » Messages posted by Nicu

incalzitor 250 W Eheim Jager 3618 – 60 lei

aspirator Tetratec GC 50 – 40 lei

hranitor (dozator hrana) automat Eheim – 150 lei

hranitor (dozator hrana) automat Juwel – 100 lei

Contact PM.
Variante/conditii vanzare:
1. Conditia principala este vanzarea separata a pestilor (ciclide africane) sau vanzarea pachetelor de mai jos cu bonus pestii; numai dupa ce dau pestii cele enumerate mai jos se pot vinde pe bucati.
2. Pachet acvariu, fundal, nisip, capac cu neoane, stand – bonus pestii
3. Pachet acvariu, fundal, nisip, capac cu neoane – bonus pestii
4. Pentru un numar mai mare de produse cumparate ofer bonus diferite produse enumerate la categoria Diverse la intelegere cu cumparatorul.

Nu sunt interesat de schimburi.
Se ridica din Bucuresti - Dr. Taberei, Valea Ialomitei.
Contact PM.

• Acvariu 380 litri (dimensiuni 125x52x53) din geam de 10mm cu intarituri longitudinale, lipit cu silicon negru Dow Corning, inclusiv Background 3D Malawi cu spatiu pentru filtru intern incorporat – 650 lei
• Capac acvariu lambriu PVC 10cm colantat in negru dotat cu 2 neoane: Hagen Aqua Glo T8 40W 107cm si Jbl Marin Day T5 54W 120 cm – 200 lei
• Stand acvariu culoare tip Juwel din PAL de 18 mm cu picioare metalice reglabile, cu 2 usi si etajera intre ele, cu spatele gaurit in ambele parti pt filtre externe (dimensiuni 126x53x70) - 350 lei
• Pietre calcaroase – aprox. 17 bucati – 250 lei
• Substrat: nisip alb 0.4-1mm – aprox 30 kg – 45 lei
• Filtru extern JBL CristalProfi E901 Greenline complet (plin cu Siporax, substrat Eheim Pro, Seachem Matrix) – 430 lei
• Filtru extern JBL CristalProfi E901 Greenline complet (plin cu Siporax, substrat Eheim Pro, Seachem Matrix) – 430 lei
• Filtru intern Resun SP 2500 L – 50 lei
• Incalzitor Eheim Jager 3618 (250 W) – 60 lei
• Pompa valuri SunSun JVP 101 – 30 lei
• Aspirator Tetratec GC 50 – 45 lei
• Hranitor Eheim – 150 lei
• Hranitor Juwel – 100 lei

Pesti

• 1M - Maylandia estherae white – 10-11 cm si 1M - Maylandia estherae red – 7-8 cm – 15 lei amandoi
• 5 Auloncara Blue Regal – (3M + 2F) – 10-11 cm masculii si 8-10 cm femelele - 20 lei bucata ptr masculi si 10 lei bucata ptr femele sau 60 lei toti
• 4 Pseudotropheus Acei Musli (2M + 2F) – marimi intre 11 si 13 cm – 10 lei bucata

Diverse

Acvariu 30 litri folosit ca maternitate – 30 lei
Filtru intert Resun Mini – 15 lei
Incalzitor Tetratec HT 50 – 40 lei
Lampa led Aqua Zonic Super Slim – 40 lei
Perlon Sera si vata sintetica Aqua Vital
Tetra test PH pentru apa dulce folosit foarte putin – 10 lei
JBL Easy Test 6 in 1 (50 testere din care au ramas 36 disponibile) – 30 lei
Tablete oxigen Oxytab (sa verific cate bucati mai sunt) – 10 lei
Siporax nefolosit (aproximativ 1/2 l) – 15 lei - REZERVAT
Mingiocuri diferite marimi – 3 bucati
Termometru cu ventuze
Maternitate – 5 lei
Diferite fiting-uri, tevi de plastic si ventuze
Hrana ciclide (Tetra discus, SAK mix)
Am de vanzare 4 Acei Musli adulti 10-11 cm.
2M si 2F la pretul de 50 lei toti.
Se vand doar in Bucuresti. Nu trimit in tara.
Detalii suplimentare in PM.
Dimensiune 4-5 cm.
Pret 6 lei bucata.
Se vand doar in Bucuresti cu predare personala.
Se poate inchide. Multumesc.
Anuntul poate fi inchis. Multumesc ptr gazduire.
Salut,
Ai PM.
Salut,
Are Tabaks. Uite link-ul anuntului.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/22447.page#p186580a
Succes!
Vand filtru extern Filtru extern SUNSUN 302 la pretul de 200 lei discutabil.
Functioneaza perfect si este silentios, are un debit puternic si este dotat cu skimmer pentru curatarea suprafetei apei.
Spatiul de filtrare este mare.
Il dau cu materiale filtrante (burete, inele si bile ceramice).
Pachetul este complet si include furtunele, pipele IN si OUT, spray bar, skimmer-ul, etc.
Il predau personal in Bucuresti.
Pentru mai multe detalii trimiteti PM.
Pret nou: 60 lei.
Pret nou 65 lei.
DYMAX Pompa de apa PH 1800 pt. 200-350 L
Pret: 75 lei.
Pompa este in perfecta stare de functionare.
Pentru mai multe detalii astept PM.
Descriere: Debit: 1800 L/h
Putere: 38 W
Recomandabil pt. acvarii de: 200-350 L
Cap Dymax (pompa scufundata cu motor) sunt pompe superioare în ceea ce prive?te eficien?a energetic?. Ele sunt componentele de baz? pentru toate sistemele de filtrare Dymax ?i sunt, de asemenea, folosite ca pompe de circula?ie. Dymax cap de pompa sunt testate pentru efectele lor ecologice în condi?ii realiste. Folosite ca pompa de circulatie si fantana, ele nu produc for?e de forfecare d?un?toare. Fiecare cap de pompa de putere include un suport universal ?i o supapa de control al debitului.
Anuntul poate fi inchis. Multumesc pt gazduire.n
Actualizare pret - 240 lei.

Se vinde in Bucuresti.
Pret 260 lei .
Complet. Il am de jumatate de an si l-am folosit mai putin de 1 luna cu o medie de 3-4 ore pe zi.
Se poate inchide, multumesc.
Donez 1 pleco 14-15 cm (nu stiu daca este mascul sau femela). Anunt valabil ptr Bucuresti.
Intr-adevar ambele valori sunt indicate a fi mai mari: un ph un jur de 8 cred ca ok, iar duritatea 20-25. Pentru duritate poti folosi pietre calcaroase sau spartura de scoica pe care sa o pui in filtru.
Salut,
Arata bine. Pentru a ascunde luciul de apa eu am pus o banda de colant negru pe fata si laterale, asta pentru ca din pacate capacul nu ajuta.
Decorul 3D e ok, dar dupa parerea mea nu chiar cel indicat pentru ciclide africane. E o parere, nu mi-o lua in nume de rau, eu la al meu nu am pus decor si imi pare rau acum. La urmatorul acvariu nu voi mai omite acest amanunt.
Ar fi indicat sa investesti si in neoane speciale ptr ciclide, cum ar fi aqua glo.
Cat despre popularea cu pesti sper sa nu i-ai pus pe toti odata, avand in vedere termenul scurt de ciclare pe care l-ai mentionat.
Ape limpezi iti doresc.
Rog inchidere subiect.
Multumesc.

Forum Index » Profile for Nicu » Messages posted by Nicu
Go to: