[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dd
Forum Index » Profile for dd » Messages posted by dd
urmatorul acvariu sper sa il am prin Mai-Iunie si cred ca va fi dedicat pentru macropodus

spune-mi simplu : dd
multumesc
voi incerca co2 la urmatorul acvariu
incalzitorul...... este AQUAEL EASYHEATER 100W
Pasiunea mea pentru lumea "underwater" a iesit la suprafata prima data in jurul varstei de 10 cu un acvariu de cativa litrii cumparat de nasul meu care locuia in Craiova.
Am crescut mai marisor si cand aveam vre-o 14(1989) ani am reusit sa-mi vad visul cu ochii: acvariu de 80l (60x40x35) dimensiuni alese de mine dupa ce in prealabil am citit cartea "CRESTEREA PESTILOR DE ACVARIU- ing. MARCEL STANCU).A urmat o perioada in care pur si simplu viata mea se axa in jurul micului imperiu acvatic . In urma unei experiente nefericite dintr-o seara de iarna , incalzitorul de acvariu(fara termostat la acea vreme ) a ramas in priza toata noaptea. . De atunci si pana in vara anului 2010 acvariul a stat in podul casei . Acum am acelasi acvariu lucrat de Eugen(proprietarul Zoocenter-Ploiesti) caruia i-am bricolat un capac din forex, filtru AQUAEL FAN 1 PLUS, sursa de lumina foarte mica pentru necesitatile acvariului dar asta se va remedia in curand pentru ca ma gandesc la un 2x24w-T5 (osram lumilux865 + lumilux830)
Populatia : 3 gurami leeri,2 colisa lalia batrani, 2 hoplo, 2 corydoras, 5kuhli, 2 melci neritina, sute de melci comunitari carora le-am adus azi 6 "mercenari" anentome helena.
Plante din belsug, substrat din nisip simplu la care adaug pastile micro si macro din cand in cand plus fertilizare Sera Florena-lichid
Buturuga din lemn intr-unul din colturile acvariului plus o radacina de vita de vie pe care am legat cateva anubias.
La toate acestea adaug un acvariu tip maternitate "confort sporit" 40x23x30 in care am aproximativ 100 de puiuti gurami marmorati(de aproape 2 saptamani).In maternitate am pus jumatate din suprafata substrat din nisip cu cateva plante mici plus cateva fire de plante de suprafata,o mica buturuga, cativa melci comunitari plus o neritina , filtru cu burete alimentat de un furtun de la pompa de aer, incalzitor, termometru si capac din sticla.

Forum Index » Profile for dd » Messages posted by dd
Go to: