Message |
|
Eu mi-am luat si 2 Ancistrus.Se pare ca isi fac treaba
|
 |
|
S-a rezolvat.se poate inchide
|
 |
|
As dori sa cumpar 2 femele si 2 masculi SAE;contact la mail miutescud@yahoo.com
|
 |
|
Cumpar 4 neoane T5 de la 14w la 18w,lungime 550mm.Trimiteti PM
|
 |
|
Am contactat in acvariu,din pacate,Black Brush (Beard) Algae.Cum scap de alga asta urata?
|
 |
|
Acum e putin mai bine?
|
 |
|
Da,data viitoare va fi ciclare dar la un acvariu de vreo 120l.Asta a fost asa...de ziua fetitei,chestia e ca acum m-a prins putin si ma imping cu ea pe aici,care le da mancare la pesti
|
 |
|
Nu sunt magazine mari,aia zic.Rau este,dar pe vremea asta?Brrr....Cand da caldura sigur voi lua natural,e aici si rau de munte si de ses.
|
 |
|
Pai ca sa fiu si eu sincer,e oras mic cu posibilitati putine,si eu as fi vrut un pietris alb,dar nu am gasit.Castelul ala va disparea in momentul in care fac rost de o radacina
|
 |
|
E o poza de acum doua saptamani,am avut o mica problema cu algele pe care am rezolvat-o cu schimburi mici,de 5-10%,si dese
|
 |
|
Ma numesc Miutescu Dan,am 38 de ani si sunt din Caransebes.Am de doua luni un acvariu Aquael de 54 l,2 filtre Aquael Fan-1 si MiniPat,incalzitor 75w,plantat cam slabut,astept acum ceva plante cu crestere rapida)si cu iluminare capac original11w,care e clar insuficienta,o sa rezolv in curand.Locatari sunt 2 xipho,2 molly negri,3 tetrazona,2 platy si 2 coridoras sanitari
|
 |
|