Deoarece trec la un acvariu mai mare pun la vanzare accariul care il detin in prezent. Acvariu cu dimensiuni 70x45x45cu sticla de 8 mm
-capac home made cu 4 tuburi gisemann de 24 de wati plus 4 tuburi de rezeva osram(2 tuburi 830 si 2 tuburi 865)
-4 reflectoare
-substrat decoline fertilsoil 25 ?g
-filtru JBL E 900 plin cu siporax
-surface skimer
-10 razbora arlechin plus plante(20 de fire tonina belem,3-4 fire tonina fluviatilis ,cateva fire de rotala macrandra red,rotala macrandra mini,gazon urticularia,3-4 fire de cuphea)
Pretul la tot pachetul este de 650 de lei.Pt detali sau cei care sunt interesati ma pot contacta la 0724394518 sau PM .Acvariul se poate vedea in sectiunea jurnal-Red and green
Deoarece trec la un acvariu mai mare pun la vanzare accariul care il detin in prezent. Acvariu cu dimensiuni 70x45x45cu sticla de 8 mm
-capac home made cu 4 tuburi gisemann de 24 de wati plus 4 tuburi de rezeva osram(2 tuburi 830 si 2 tuburi 865)
-substrat decoline fertilsoil 25 ?g
-filtru JBL E 900 plin cu siporax
-surface skimer
-13 razbora arlechin plus plante(20 de fire tonina belem,3-4 fire tonina fluviatilis ,7-8 fire de aromatica,gazon urticularia,3-4 fire de cuphea)
Pretul la tot pachetul este de 800 de lei.Pt detali sau cei care sunt interesati ma pot contacta la 0724394518 sau PM
nu-i mai fertilizez ca ember tetra au plecat din acvariu.Am luat acum 2 perechi de endleri black bar clasa N .Lumea poate s-a plictisit de ei dar eu tin pentru prima data asa ceva
Asa cum spune si anuntul,vand moss fissidens fontanus la 10 lei potul(3x3 cm) sau 15 lei potul (5x5).Tel 0724394518 doar Bucuresti.Moss-ul provine din acest acvariu
Salut toti acvaristii de pe acest forum!Numele meu este Nicolae Adrian si detin un acvaiu de 140 litri,lumina,3x24 wt,neoane osram.Incerc sa acumulez ca mai mule informatii pt a putea avea un acvariu cat de cat frumos si curat.Pasiunea pentru acvaristicao am de cam 5-6 ani.Mai multe despre acvariul pe care il detin puteti vedea la JURNAL Red and Green.
Va multumescsiva urez ape limpezi!
Nicolae-Adian
http://img.plici.ro/image/Ab
In urma deflisarii din bazin pun la vanzare Pogostemon erectus si Hedyotis salzmanii la 1 leu firul.Plantele sunt sanatoase si fara alge.Pozelele sunt din acvariul meu.
Contact 07243945 sau PM. Doar pentru Bucuresti
Salutare la toata lumea! Ma prezint si eu cu acvariul meu care are 2 luni de viata.
Asadar - Capac acvariu 3x 24W ,2 osram 830 iar unul 865,tot osram.
-Substrat,decoline fertil soil
- Sistem co2 ,2 bule/sec
-Filtrare,JBL e 900
-Fertilizare ,micro Trace mixsi macro PPS+ easy carbo
- Crengi salcie imbracate cu fissidens
- Bucati de roca vulcanica
- Flora:Blyxa japonica,Cabomba furcata,Didiplis diandra,HC,Fissidens fontanus,Pogostemon erectus,Rotala macrandra red,Staurogyne,Limnophila aromatica,Tonina Belem,Tonina fluviatilis,Tonina Manaus,Alternanthera reineckii mini,Proserpinaca
-Flora: 4 Otocinclus , Creveti Red cherry si 30 Ember tetra
P.S Orice parere este binevenita chiar si criticile.