Salutare la toata lumea! Ma prezint si eu cu acvariul meu care are 2 luni de viata.
Asadar - Capac acvariu 3x 24W ,2 osram 830 iar unul 865,tot osram.
-Substrat,decoline fertil soil
- Sistem co2 ,2 bule/sec
-Filtrare,JBL e 900
-Fertilizare ,micro Trace mixsi macro PPS+ easy carbo
- Crengi salcie imbracate cu fissidens
- Bucati de roca vulcanica
- Flora:Blyxa japonica,Cabomba furcata,Didiplis diandra,HC,Fissidens fontanus,Pogostemon erectus,Rotala macrandra red,Staurogyne,Limnophila aromatica,Tonina Belem,Tonina fluviatilis,Tonina Manaus,Alternanthera reineckii mini,Proserpinaca
-Flora: 4 Otocinclus , Creveti Red cherry si 30 Ember tetra
P.S Orice parere este binevenita chiar si criticile.
Un acvariu frumos, care-mi aminteste de vechile "olandeze". Felicitari!
- linkurile de Youtube nu trebuie sa contina "s" in secventa de inceput, daca vrei sa le incarci direct pe forum... adica, "http" si NU "https"!
- pozele postate direct pe pagina NU trebuie sa depaseasca 1280 pixeli (latura lunga), deoarece se strica paginatia topicului.
Frumusel, ca de obicei.
Cred ca ai mai putea renunta la cateva plante din fundal. Am numarat 6 specii pe randul din spate.
De asemenea, vezi ca pe fiecare poza de pe plici, este sub poza un buton embed codes. Copiaza "medium url" si pune-le aici intre tagurile [ img ] si [ / img ] (fara spatii).
Astfel vor fi postate pozele direct in post
nicolae-adrian30 wrote:
-Flora: 4 Otocinclus , Creveti Red cherry si 30 Ember tetra
Pe astia cu ce ii fertilizezi?
This message was edited 1 time. Last update was at 11/06/2014 13:24:05
um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.
elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
nu-i mai fertilizez ca ember tetra au plecat din acvariu.Am luat acum 2 perechi de endleri black bar clasa N .Lumea poate s-a plictisit de ei dar eu tin pentru prima data asa ceva
This message was edited 1 time. Last update was at 11/06/2014 19:22:52