[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cmariusp
Forum Index » Profile for cmariusp » Messages posted by cmariusp

Am cumparat si eu 2 knifefish ,initial vroiam sa ii bag in acvariul cel mare - dar cand am citit mai multe despre el am aflat ca e un fel de mic asasin intre pestii acestia mai pasnici.

Nu vreau sa renunt la ei,deci...as dori niste sfaturi in privinta lor,in principal ce pesti as putea baga cu ei si sa nu se trezeasca a 2-a cu ochii scosi.
Momentan ii tin intr-un acvariu de 50l,dar pestii pe care vreau sa ii strang vreau sa fie pt un acvariu de dimensiunile 100x50x70 (adica aproximativ 350l)
Dap,inca mai vreau carasi,chiar azi ma duc sa ma interesez la cineva de un filtru Eheim 2217
Chiar nimeni nu imi poate da niste sfaturi?
Salut sunt Marius din Iasi si as avea nevoie de vreo 2 sfaturi in privinta amenajarii unui acvariu.
Momentan detin un acvariu de 30 de litri in care am 2 carasi aurii,2 carasii blackmoor,3 neoni,2 xyfo ,3 molly,2 sanitari albi si 2 sanitari negri (am uitat cum le spune exact).

Maine ma apuc sa fac un acvariu mai adecvat de 150l (60 cm lungime x 50 cm latime x 50 inaltime)si as avea nevoie de ajutor in amenajarea lui.
M-am gandit la urmatoarele componente
Filtru acesta sau acesta
Pompa aceasta
Pt. substrat am niste cuart de 3mm si as dori aici o propunere cu ce ar mai trebui completat.
Din acvariul actual vor ramane cei 4 carasi,3 neoni si 2 sanitari (cei negri),restu urmand sa ii dau cuiva.
1.As mai putea adauga pe langa cei de mai sus si 2 pesti papagal ?
2.Mi-ati putea recomanda niste plante care rezista carasilor?
3.Ce lumina mi-ati recomanda (eu ma gandeam la 3 neoane de 6w submersibile)?

Mentiuni: Apa are ph in jur de 7.0-7.5,gh undeva intre 14 si 21,iar kh intre 15 si 20.
Pompa si filtrul trebuie sa fie indeajuns de bune si pt un acvariu de 250l dimensiuni 120cm lungime,30 cm latime si 70 inaltime),pt. ca in vara ii voi muta intr-un astfel de acvariu.

P.S.Nu ma supar,ba chiar apreciez daca aveti alte sugestii pt. filtre/pompa sau orice altceva.

Forum Index » Profile for cmariusp » Messages posted by cmariusp
Go to: