[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mariuscbn
Forum Index » Profile for mariuscbn » Messages posted by mariuscbn
kirucd wrote:Sa ai insa grija ca returul de la filtru sa valureasca un pic apa la suprafata, in acest fel se asigura
un nivel suficient de oxigenare a apei.

O zi buna,
Dragos

Am luat in considerare si la cunostinta.
Multumesc frumos!
@dragos, ce inseamna pt tine "nou printre voi" ???
Eu zic ca...chear sunt nou, sau novice ;)
Si in secocul...crezi ca am timpul necesar sa citesc unele ineptii, sau in loc ca cineva sa fie concret si sa ma ajute apeleaza ca tine la..."citeste tot"
Hai sa nu ne mai furamcaciulile din cap si sa ne vaitam ca e frig!
Fi concret si la obiect daca se poate, daca nu lasa-l pe altul.
Asa face cineva (nu-i pomenesc numele ca se simte), ma pune si deschid un topic nou ( in loc sa-l mute el ca de aceea e moderator) si dupa ce scriu ca "proasta" pe un iGaget vine zi zice: "prosto nu-ti mai trebe pompa de aer daca ai filtru"
Sory dar...v-am prevenit de la inceput ca-s o pes. directa!
In rest respecte maxime!
Dolly wrote:Daca ai filtru, nu iti mai trebuie si pompa de aer. Aceasta se foloseste mai ales in cazul unor tratamente care se efectueaza intr-un acvariu spital. Pentru moment, nu cred ca ar trebui sa te preocupe acest lucru.

Multumesc frumos.
Simplu si eficient.
Numele meu este Marius Ciobanu sunt din Bucuresti si nou printre voi.
Nu-mi place sa fiu luat de prost si spun lucrurilor pe nume si in fata ceea ce am de zis!
PS: Nu prea pricep de ce trebuie sa trec si pe aici dar, ma conformez de dragul regulamentului.
Va salut cu respect pe toti userii acestui forum!
O zi placuta tuturor!
Am sa o fac cand ajung in fata unui PC, acum sunt pe un iGaget si...
Intai arde pompa nu locatia de unde sunt!;)
Multumesc de atentionare.
Nou printre voi numele meu este Marius Ciobanu!
Am achizitionat si eu dupa ce am rasfoit forumul si la recomandarile voastre am optat pt inceput la un Acvariu Hailea A50 de 60l, Filtru intern Hailea RP 400, imcalzitor Rising Heat RH-9000 de 50W, termometru boyu, pompa de aer (aici am o problema MARE) am una chinezeasca cu 2 trepte de viteza dar, este zgomotoasa noaptea mai ales pt fetita mea. 
Rog mult tare un sfat in acesta privinta daca stie cineva o pompa care sa fie cat mai silentioasa.
In asteptare va multumesc anticipat!
Nu totdeauna "strugurii sunt acrii"...
Nou printre voi!
Am achizitionat si eu dupa ce am rasfoit forumul si la recomandarile voastre am optat pt inceput la un Acvariu Hailea A50 de 60l, Filtru intern Hailea RP 400, imcalzitor Rising Heat RH-9000 de 50W, termometru boyu, pompa de aer (aici am o problema MARE) am una chinezeasca cu 2 trepte de viteza dar, este zgomotoasa noaptea mai ales pt fetita mea. 
Rog mult tare un sfat in acesta privinta daca stie cineva o pompa care sa fie cat mai silentioasa.
In asteptare va multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for mariuscbn » Messages posted by mariuscbn
Go to: