[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ocean
Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Tomentosusul si chelmonul (sau vre-un angel de-ala mic )mi-ar placea si mie, dar nu vrei sa trimiti...iti dadeam o bucata de Ardeal

koala wrote:@Dan P: Foarte misto baboii aia! ... daca ies puii...

Ma gandeam ca spui sa-ti dea si tie, ii strecori intre pui si cand mai cresc sa vezi ce invarteala o sa fie cu labiatum si sinspylum
Eu nu am avut neritine doar cu melci comunitari, dar consider ca ce se naste din pisica.. melci mananca
Pai la mai mare, virusul asta acvaristic e ca cel de la toxoplasmoza modifica comportamental gazda, actioneaza si el aspra creierului si face ca litrajul sa fie insuficient in timp
Acelasi efect contra tantarilor l-ar avea si niste bibani soare
E unul din preferatii mei, am avut, dar din pacate a trait doar cateva luni si am renuntat sa mai incerc, bine asta a fost in 2007
Faina treaba
De oua nu stiu dar melcii ii omoara
Ai PM
La marimea acea de ce nu il faci cu tema America Centrala volum ai, a dar acum vad ca e mai mult pe inaltime-pacat, centralii nu au nevoie de asa temperaturi mari ca cichlidele sudamericane
Buna treaba
+1 koala, trebuie sa scapi ori de jaguari ori de oscari, eu as tine oscarii nu doar ca I-ai crescut si esti atasat de ei, dar pentru jaguari e mic bazinul oricum, in conditii optime ajung la 60 de cm
Puteai face o despartitura la acvariu si sa-i lasi cu puii
O parte din ele nitrosomonas si nitrobacter sunt si de apa dulce. Cele de la Prodbio le poti folosi linistit in apa dulce(am facut-o ani de zile)
Sigur respectand proportiile eu am racit, la volume de 1000 l si 360 l(si o fac si acum la cel de 360) cu "chillerul" de buget- un ventilator din acela mare de camera ce il pun sa baleeze lungimea acvariului dintr-un colt(practic bate pe doua laturi, fata-lateral si se face curent si in spatele lui intre perete si sticla), temperatura nu depaseste 27 de grade pe canicula, fac asta din 2005
Dap.. chestia cu ti-am spus noi

Forum Index » Profile for ocean » Messages posted by ocean
Go to: