| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Tomentosusul si chelmonul (sau vre-un angel de-ala mic )mi-ar placea si mie, dar nu vrei sa trimiti...iti dadeam o bucata de Ardeal
|
 |
|
|
koala wrote:@Dan P: Foarte misto baboii aia!  ... daca ies puii...
Ma gandeam ca spui sa-ti dea si tie, ii strecori intre pui si cand mai cresc sa vezi ce invarteala o sa fie cu labiatum si sinspylum
|
 |
|
|
Eu nu am avut neritine doar cu melci comunitari, dar consider ca ce se naste din pisica.. melci mananca
|
 |
|
|
Pai la mai mare, virusul asta acvaristic e ca cel de la toxoplasmoza modifica comportamental gazda, actioneaza si el aspra creierului si face ca litrajul sa fie insuficient in timp
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Acelasi efect contra tantarilor l-ar avea si niste bibani soare
|
 |
|
|
E unul din preferatii mei, am avut, dar din pacate a trait doar cateva luni si am renuntat sa mai incerc, bine asta a fost in 2007
|
 |
|
|
|
Faina treaba
|
 |
|
|
|
De oua nu stiu dar melcii ii omoara
|
 |
|
|
|
Ai PM
|
 |
|
|
|
La marimea acea de ce nu il faci cu tema America Centrala volum ai, a dar acum vad ca e mai mult pe inaltime-pacat, centralii nu au nevoie de asa temperaturi mari ca cichlidele sudamericane
|
 |
|
|
|
Buna treaba
|
 |
|
|
|
+1 koala, trebuie sa scapi ori de jaguari ori de oscari, eu as tine oscarii nu doar ca I-ai crescut si esti atasat de ei, dar pentru jaguari e mic bazinul oricum, in conditii optime ajung la 60 de cm
|
 |
|
|
|
Puteai face o despartitura la acvariu si sa-i lasi cu puii
|
 |
|
|
|
O parte din ele nitrosomonas si nitrobacter sunt si de apa dulce. Cele de la Prodbio le poti folosi linistit in apa dulce(am facut-o ani de zile)
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Sigur respectand proportiile eu am racit, la volume de 1000 l si 360 l(si o fac si acum la cel de 360) cu "chillerul" de buget- un ventilator din acela mare de camera ce il pun sa baleeze lungimea acvariului dintr-un colt(practic bate pe doua laturi, fata-lateral si se face curent si in spatele lui intre perete si sticla), temperatura nu depaseste 27 de grade pe canicula, fac asta din 2005
|
 |
|
|
Dap.. chestia cu ti-am spus noi
|
 |
|
|