Ma numesc Andrei. Sunt din Brasov.
... si povestea mea (acvaristica) incepe azi si cam asa:
Fiind cu niste treburi pe la cineva, observ in curte, plin de praf si urme de zugraveala, un acvariu plin cu acareturi."Ce faci cu ala?" intreb, "Il vrei? Ia-l!" raspunde. Imi zic in minte ca oricum vroiam sa ii cumpar fiicei un acvariu asa ca asta e ocazia mea. Ajung acasa cu el, incep sa il spal, fiica in extaz, "cand mergem sa luam pestii? eu vreau din aia cu coada galbeni de la magazinul ... "(ala german cu nume greu de pronuntat H.........H ;) nu e reclama), ... si uite asa ma prinde ora 10:45 PM cu leptopul pe genunchi si ochii la acvariu.
Deci am asa:
-acvariu 60x30x30 => deci cam 54 L JUWEL Aquarium GmbH ;) cu capac si 1 neon 15W (asa scrie pe eticheta) la care trebuie sa ii pun steker ca l-a taiat fostul proprietar ... deh i-a trebuit la alceva candva.
-1 incalzitor RESUN Therm 35/300-RH9000 (scrie 25W pe el si are si un buton de reglaj temperatura deasupra). Am umplut bazinul sa vad daca curge (totulOK!) si am probat incalzitorul, se aprinde un beculet, sper sa si incalzeasca.
-1 Pompa aer BOYU SE-302 ca o broscuta cu un furtun lung ce se baga in bazin si face bule ca o perdea. Tare draguta!!
-1 Termometru
-1 Internal Power Filter RESUN SP-1200L (citat de pe cutie) Low Noise (chiar e

) cu tot cu filtre (un burete si niste chestii din plasti ca niste rotite... fiul meu le cerea deja pentru Lego...). L-am probat, functioneaza, dar parca prea invarte apa de o sa ameteasca pestisorii

.
- mincion, burete de curata si ceva cu magnet de curata geamul.
- si in final o cutie din plastic cu niste fante inguste unde zicea ca se refugiaza puisorii cand sunt alergati de "baietii rai".
Deci de aici incep.
Cum va spune-am, bine ca v-am gasit si va rog fiti ingaduitori cu noi (eu tata (35ani), fiica (10ani) si baietelul (4ani)...sotia mai putin ca zicea "Unde il mai punem?"

) sa creem impreuna cu voi un con de lumina in viata subacvatica (copiilor le va fi foarte utila).
Ce schimb, ce las, ce sa fac acum? ... ca inapoi nu mai pot da ...