[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: IonutBm
Forum Index » Profile for IonutBm » Messages posted by IonutBm
Poti, da' asta inseamna ca si eu pot sa-mi intru in atriburiile de Tati, adica daca nu scrii corect scot cureaua la tine .
Ok tati
PreaInsamantatoriule de Rotale? De la ce vine asta?
mz de sfat Tati , pot sa iti spun Tati ?caci esti sefu'
Porcu wrote:Nu mai cumpara pesti.
Hraneste-i o singura data pe zi, doar putina mincare.

IonutBm wrote:scriu rpd la tastatura , nu ma mai uit dp greseli , ca doar se intelege

Fa cumva si uite-te dupa greseli si corecteaza-le, daca noi avem timp sa scriem corect sint convins ca si tu ai .
Bine ai venit printre noi .
cel de la zoomania a zs ca sai dau de mai multe ori pe zi de mancare
si ce sa fac acum , sai scot si in ce sa ii pun pana ciclez acvariul?
scriu rpd la tastatura , nu ma mai uit dp greseli , ca doar se intelege
sal din nou , si daca nu e ciclat ce se poate intampla ? mor pestii? oricum poate imi aduce ''Mos Craciun'' una cvariu de care sa ma ocup mai bn ca asta ii al familiei nu doar al meu
multumesc de bun venit , o sa citesc si o sa ma informez foarte mult
Salut ma numesc Pinte Ionut si sunt din baia mare , am 13 ani si acum incep si eu sa invat despre pesti si acvariile lor , am un acvariu de 50x30x30 , cu 5 pesti in el (zebra , si inca patru.....) sper sa ma primiti pe aici
sal din nou, nu imi incap pozele , depasesc , ala de unde am laut acvariul a zis ca la ciclat , am capac , iar neon trebuie sa imi cumpar .de ce nu e bun nisipul rosu?
Si eu am un acvariu nu stiu de cat , azi am fost la zoomania din baia mare si am luat 5 pesti de diferite specii , nu le stiu numele , am luat nisip rosu si un filtru de apa fara bule (de ala am avut din inainte), nu prea stiu cum sal decorez ca nam nimic in el datimi cv idei pls , da nu foarte scumpe

Forum Index » Profile for IonutBm » Messages posted by IonutBm
Go to: