[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antoniot
Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
era un topic pe site cu o noua metoda de iluminare a acvariilor.Si cei de la aqua medic o sosese la vanzare.

Era un tub care capta lumina de afara si o proiecta in interior.~Folosit pentru iluminarea halelor sau a ceselor, acvariilor pe timpul zilei si pt noapte erau niste neoane montate in acele tuburi care reflectau foarte puternic.
Cred ca acel sistem ar fii indicat.
Din pacate nu mai stiu fix unde este acel topic pe forum.
Ar trebui sa te interesezi si ce viata are.Am banuiala ca traieste cam cat o sonda.Un an maxim 2 si il arunci la gunoi.

image

Uploaded with ImageShack.us

ce parere aveti despre acest cooler de racire a apei: Ventilator racire Dymax Vortex

ar fii bun daca am capac la acvariu, capac cu ventilatie buna.
Mi as lua 4 bucati pt un acvariu 140x83x65

la pretul asta mai bine iti iei cu ph controller pe care il poti tine in permanenta in acvariu sa monitorizezi ph.
Gasesti pe forum,okazi, ebay cu siguranta controalere folosite cu sonda inclusa.
eu cred ca poate fii realizat de cineva cu multa experienta, poti tine in el doar creveti si niste moss, de umblat in el va fii imposibil, ca filtru neaparat unul extern.
noul pret al lampii cu tot cu neoane, 4 din neoane sunt noi

450 ron

lampa are instalatie moonlight pt doua becuri cu leduri ca acestea:

http://www.marbotrade.bizoo.ro/vanza...W--soclu-GU-10
Antoniot wrote:acvariu cu stand si lampa 6x39w- 700 ron

scad pretul la 600 ron: ultima oferta!
cele 2 laterale mai bine ar fii de 50x32,7 sa se faca lipitura cu fir de guta de1 mm grosime pe post de distantiator si 1 mm sa mai ramana in caz ca nu este taiata perfect sticla.In cazul asta ce a de a doua foaie de fund va deveni si ea:1 buc 177,6x32,3
Poti sal faci din sticla de 10 mm cu fund dublu: L180xl35xH50, desi latimea nu este estetica la lungimea acvariului.

2 bucati 180x50:fetele frontale
2 buc. 50x33:lateralele
1 buc 180x35:fundul
1 buc 177,6x32,6 fund

pretul la sticla nu cred ca ar depasi 350 ron la cristal brad

Iti trebuie un ajutor pt transportul sticlei si 2 amici care au mai lipit acvarii.

Eu iti pot oferi ajutor la lipit contra unei beri bune si rece...daca nu te grabesti, dupa luna iunie.
eu am avut plante endogene, dintre toate m am oprin la muschiul de fantana.
Am avut si acest tip de echinodorus, se gaseste prin toate baltine de pe langa dunare.Unele variante foarte frumoase.

Daca o adaptezi treptat se va dezvolta armonios si chiar inmulti.
simpfzoli wrote:sincer nici nu prea ma intereseaza ce este. am adus o cantitate mai mare de plante anul trecut din ungaria de la o firma specializata in plante de acvariu . de la ei am primit cadou vreo 10 cladophora.

avem pe forum documentatie despre aceasta alga:

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/1747.page
japan dragonfly

http://www.youtube.com/watch?v=KyKC48zPaAs&NR=1
acvariu cu stand si lampa 6x39w- 700 ron
de ce pui coltare?
Felicitari! ai un acvariu foarte reusit!

Bafta in continuare!
AndreiPro wrote:Acvariul s-a stabilizat. Am scapat de alge si de melci, dar acum am MATASEA BROASTEI!!!

Cum pot scapa de ea?

Doar manual poti scapa de ea!
adaug alt pachet de muschi:
pot pozat din 2 unghiuri
image

image

pret 35 ron

un fir ramificat de genul acesta

image

taiata in ramurele si legata cu ata pe o crenguta ajunge cam asa:

image

pret pe 2 fire ca din imagine 2,5 ron

0726860047

predare personala sau pt afara bucurestiului cantitate minima 15 ron cu plata inainte pe card
transportul prin posta romana

Salcia este foarte buna, daca este uscata trebuie sa fie foarte usoara, lasata in apa o perioada se imbiba cu apa si devine suficient de grea sa nu mai pluteasca.
Timpul de imbibat depinde de marime si grosimea crengii.

Pe salcie o consider ce a mai potrivita pentru decor mai ales daca este creata in apa nu are cum sa putrezeasca.
Mai face o mazga ca orice lemn:mangrova, vita de vie, salcam etc.

PS: salcie poate fii si partial uscata(in interior sa aibe fibrele inca crude), dupa mine mult mai buna asa, se imbiba mai greu cu apa dar nu va fii complet alba,va avea un aspect cu pete rosiatice, la mine asa sa intamplat cu crengile partial uscate.
s a folosit 2 tuburi de silicon 881 si al treilea desfacut sa lipesc o intarituta longitudinala si un sfert din tub bison pentru placa de la fundul dublu.

Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Go to: