[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tudorrr1988
Forum Index » Profile for tudorrr1988 » Messages posted by tudorrr1988
Nu am cum sa reduc temperatura. Am avut silver shark, plecostomus si corydoras. I-am dat. Nu vreau discusi sub nici o forma. As vrea sa pun mult java moss si am niste radacini uriase . Scalari cu neoni rosii .... din cate stiu si ramirezii tolereaza 28 si chiar si colisa sota. Va rog sa imi spuneti voi ce ati pune inafara de discusi si rechini.
Am un acvariu de 500 L si as vrea sa imi spuneti ce pesti si ce plante as putea pune in el avand in vedere ca apa are tot timpul intre 28-30 grade. Filtru Eheim 2028 Professionel II. Temperatura nu coboara niciodata mai jos de 28 de grade din cauza camerei unde este amplasat acvariul.
10 neoni
1 labeo frenatus
1 plecostomus 15 cm
3 scalari L

50 ron
vand corydoras panda urgent, varsta aprox. 3 luni, lungime aprox. 3 cm, pret 7 lei bucata neg. disponibile 50 de buc, comanda minima 30 ron + transport
Sunt Tudor, sunt din Cluj-Napoca, acum un an nu aveam habar despre plante, pesti etc ... acvaristica. Am lucrat 1 an la Iulius Mall la petshop si am devenit din ce in ce mai interesat. Daca va pot ajuta cu orice sfaturi legat de preturi din magazine sau altele va stau la dispozitie.
de cati ai nevoie ?

Forum Index » Profile for tudorrr1988 » Messages posted by tudorrr1988
Go to: