[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tzolly
Forum Index » Profile for tzolly » Messages posted by tzolly
Superbi pestisorii, iar coltul din natura pe care reusesti sa il reproduci te lasa fara cuvinte. Felicitari si sa iti traiasca pestisorii.
Multumesc. Sunt constient ca numarul si marimea lor sunt mari, insa o sa incerc sa le tund si aranjez astfel incat sa nu para inghesuite, cel putin pentru moment pana apare acvariul mai mare.
Revin, dupa o lunga absenta, cu acvariul.
image

Uploaded with ImageShack.us

le pun in pompa de la filtru si ei stau gramada cu botu la retur
dimensiuni: 80x25x25 cm
lumina: 2 x 36W aquarelle. 10h/zi cu pauza 2 ore la pranz.
substrat: jbl monato(proasta alegere) + jbl aquabasis + pietre marunte
pun ferropol 24 una picatura/24h.
filtru externd home made(pe principiul vaselor comunicante)
CO2 de la bomba 1 bula pe secunda. temperatura 25.
25 ml coniac inainte de masa la pesti sa fie digestia usoara.
Salut,
Va multumesc mult pentru sfaturi, o sa incerc sa tin cont de ele. O sa postez cat de curand poze cu noul "peisaj"
Salut,
Sunt nou in ale acvaristicii si sunt dornic sa invat cum sa imi amenajez micul meu acvariu (45l). Astept sfaturi si pareri despre amenajarea sa.
Fauna:
6 neoni cardinal
4 cory Corydoras, 2 dintre ei Panda
8 neoni negri
2 kuhli
4 Otocinclus Affinis
creveti red cherry si caridina babaulti
melci:melanoides tuberculata, spiral horn, neritina, paraziti

Flora: riccia dwarf, pistia, cabomba caroliana, java moss, christmass moss,Eleocharis Vivipara,Lilaeopsis Novaezelandiae, Marsilea Hirsuta,Blyxa Japonica, Cladophora,Glossostigma Elatinoides,Nymphoides Aquatica,Hydrocotyle verticillata, Echinodorus Kleine Bar, Cabomba Piauhyensis,Cryptocoryne Undulata, Anubias nana,Limnophila aromatica,Bacopa caroliniana.

image

Salut,
Sunt nou in ale acvaristicii si sunt dornic sa invat cum sa imi amenajez micul meu acvariu (45l). Astept sfaturi si pareri despre amenajarea sa.
Fauna:
6 neoni cardinal
4 cory Corydoras, 2 dintre ei Panda
8 neoni negri
2 kuhli
4 Otocinclus Affinis
creveti red cherry si caridina babaulti
melci:melanoides tuberculata, spiral horn, neritina, paraziti

Flora: riccia dwarf, pistia, cabomba caroliana, java moss, christmass moss,Eleocharis Vivipara,Lilaeopsis Novaezelandiae, Marsilea Hirsuta,Blyxa Japonica, Cladophora,Glossostigma Elatinoides,Nymphoides Aquatica,Hydrocotyle verticillata, Echinodorus Kleine Bar, Cabomba Piauhyensis,Cryptocoryne Undulata, Anubias nana,Limnophila aromatica,Bacopa caroliniana.

image

Forum Index » Profile for tzolly » Messages posted by tzolly
Go to: