[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nightwatcher
Forum Index » Profile for Nightwatcher » Messages posted by Nightwatcher
Multumesc pentru sfaturi. O sa caut heteranthera sa vad unde o sa gasesc pentru ca aici e un pic dificil.
Conflicte in acvariu nu sunt sau cel putin eu nu observ. Problema e ca am primit cadou de la cineva o mare parte a pestilor. acuma ciclez un alt acvariu mai mic si o sa incerc sa mai separ din ei. eu cand am inceput am vrut un acvariu simplu cu neoni si eventual un betta. Dar asa a fost sa fie. Acuma am configuratia data mai sus.
Sunt din Baia Mare, dar acuma locuiesc in Portugalia. in prezent am un acvariu de 150l. Filtrul e unul interior Eiheim. Pesti: 1 scalar, 5 neoni, 4 corydoras, 2 rechini, 2 molly, 2 platty, 3 betta, 3 tetra negro, 2guppy, 1 plecostomus.
Multumesc pentru sfaturi.
Am un acvariu de 150l. Schimbul il fac odata la 2 saptamani cate 30%. Plante am putine dar intentionez sa mai cumpar. Ar rezolva oare problema mai multe plante? Multumesc
As dori sa stiu cum as putea sa scad valoarea No3-ului? Am un acvariu de apa dulce si o valoare masurata a No3-ului de 50mg/l care cred ca este cam mare. Testul l-am facut cu un Quick test de la Sera. Astept raspunsuri. Multumesc.

Forum Index » Profile for Nightwatcher » Messages posted by Nightwatcher
Go to: