Danezule, nu cred ca-i cazul sa te oftici, cel putin nu asa, sa te iei de Blue, e prietenul nostru, nu-mi imaginez forumul fara el, e sarea si piperul
Roni cred ca a avut o parere mai mult decat pertinenta iar ceea ce spune el in cuvinte, sincer sa fiu, am inteles dinainte, chiar din pozele puse de catre tine.
ORICINE, dar ORICINE este capabil sa adune cateva tone de apa, chiar si de robinet, sa bage sare in ele, chiar si d-aia proasta de la ATI, totul intr-un garaj si sa spuna ca-i stresat pasional de acvaristica marina.
Ca sa faci ceva frumos si sa si fi apreciat...o poti face si in 500 litrii, dar sa ai ce arata, sa se simta pasiunea.
Tu vezi pasiune in pozele alea...ca eu nu vad niciuna, sincer.
Si nu ma refer la calitatea pozelor ci la continutul lor.
Iar daca pana si zooasi sunt maroni.....si il cred pe cuvant cand vorbeste, Roni nu se balacareste
LE. si lazile alea de legume-s deprimante, macar de erau navete de bere
r_o_n_i wrote:....dupa ce am studiat coralii, majoritatea maronii din cauza iluminatului cu spoturi de 30w cu lumina alba...
....si sa spui ca nu-i diplomat.....maroniu e din cauza calitatii proaste a mediului in care sta coralul (NO3 si PO4 foarte mare, ca zoasul rezista eroic)