[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciulacu
Forum Index » Profile for ciulacu » Messages posted by ciulacu
Am cumparat 3 guppy un mascul si doua femele .Stiu ca trebuie sa le dau de mancare de 3 ori pe zi,dar nu stiu in ce cantitate.Ma poate ajuta cineva va rog?
In primul rand vreau sa salut toti "acvaristii"(habar nu aveam ca se numesc asa) dar de aseara cand,la insistentele copiilor si la dorinta sotiei,am cumparat un acvariu cred ca in curind va trebui sa devin si eu un "acvarist".Deci ne-am cumparat un acvariu destul de maricel(68 litri) care era dotat, spun ei, cu tot ce trebuie(filtru,incalzitor,termometru,bacterii,un lichid care elimina clorul din apa si ceva mancare pt pesti).Am mai cumparat si noi un pietris multicolor si niste plante artificiale dupa cum ne-a sfatuit tipul de la magazin si de acum eram toti cu ochii pe acvariile pline cu pesti sa vedem ce alegem. Dar atunci,surpriza!Trebuie,dupa cum spunea tipul, sa montam acvariul,sa punem pietrisul,apa si toate celelalte chestii si sa asteptam cam 3 sapatamini pana ce apa o sa fie buna sa bagam pestii. Daca vedeati fetele noastre....... In sfarsit, am facut tot ceea ce ne-a spus vanzatorul iar in dimineata asta am inceput sa caut si v-am gasit pe voi. Cum sunt cel mai "biban" dintre toti,va dati seama ca am nevoie de sfaturi, dar date ca unui copil pt ca practic nu stiu nimic de tot ceea ce tine de un acvariu si nelamuriri am o gramada.E adevarat ce spunea tipul?Ce pesti sa iau?Cam cati?..........practic orice sfat mi-ar fi bun. As vrea sa multumesc anticipat celor care-mi vor raspunde.

Forum Index » Profile for ciulacu » Messages posted by ciulacu
Go to: