[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutz700
Forum Index » Profile for ionutz700 » Messages posted by ionutz700
Dupa ceva documentare revin cu o alta intrebare( numai dileme am in cam acum) ce ar fi mai potrivit pentru acvariul meu un sump sau filtru extern eventual un jbl 700 sau 900 precizez ca volumul total al acvariului este 60l si nu as dori sa introduc decat 2 pestisori si eventual un crab sau crevete si cateva anemone. Va rog sa ma iertati daca sunt prea insistent sau daca spun prostii uneori o fac pentru ca acum ma documentez si....sunt la inceput as dori sa evit unele probleme....inca o data va multumesc!!!
Am rezolvat cu overflow box-ul acum incep constructia sump-ului si am gasit ceva interesant ce as vrea sa folosesc si anume o cutie de depozitare se numeste si este dintr-un plastic dur ma gandesc ca ar fi mai usor sa lucrez cu ea adica sa contruiesc diferitele compartimente de filtrate decat cu sticla intrebarea ar fi urmatoarea ar afecta calitatea apei faptul ca foloesc plastic in loc de sticla.
(Am inceput si eu ciclarea acvariului.)
Va multumesc pentru promtitudinea raspunsurilor.
Am rezolvat o problema acum mai am una singura o alternativa pentru pompa de valuri(curenti) mai ieftina sau o recomandare care sa nu ma faca sa-mi para rau de investitie
Buna ziua,

Ma scuzati daca ma bag aiurea in seama, as dori sa intreb si eu ceva cum pot atasa un sump la un acvariu fara gauri de evacuare si admisie sau cum pot gauri acvariul?

Va multumesc.

Forum Index » Profile for ionutz700 » Messages posted by ionutz700
Go to: