Message |
|
daca au coada ciupita sar putea sa fie zebrele ca si la mine niste neoni aveu coditele umpic ciupite si am scos cele 2 zebre si peste o saptamana nu mai aveau nik
|
 |
|
as vrea negru ca tot acvariu e facut cu dela negru si.....
|
 |
|
da merge orice fel de siliconsa pun dupa?
|
 |
|
ma tem ca nu chiar totull.
ai uitat de viermisorii maro
|
 |
|
o fi dat un spectacol de magie si a uitat cum sa faca sa apara
|
 |
|
e singurul locatar
|
 |
|
nu ii dau mancare congelata am specificat mai sus ce fel de mancare ii dau si pompa e la minim data
|
 |
|
o fi sarit afara
|
 |
|
eu miam gasit un neon in pompa. cauta acolo.
|
 |
|
acvariul betanului meu sa spart .Are 8 fete: una in fata, una in spate si 3 pe fiecare parte laterala. Cand faceam curat sau sparta 2 fete laterale, dar nu le pot pune geam nou pentru ca cele 2 cioburi sau distantat.Presupun ca singura solitia ar fi inlocuirea celor 2 geamuri, insa nu prea stiu cum sa procedez.
|
 |
|
miam mai adus aminte de ceva.
cand i sa spart primul acvariu si am luat pietricelele de pe fund am observat niste viermisori maro lungi mai subtiri decat ata de papiota
|
 |
|
foarte saltareti membri.
|
 |
|
da ai avea sanse daca ouale au fost fertilizate de mascul.
daca ies, ai grija ca temperatura apei sa fie constanta iar cand faci cschimburi de apa sa nu arunci vreunu
|
 |
|
varsta nu am cum sa o stiu pentru ca lam luat de la magazin.
ce mai pot sa iti spun este ca ii dau hikari betta bio Gold de macare. mai multe detalii ai sus
|
 |
|
imi da si mie cineva un raspuns inainte sa moara pestele?
|
 |
|
Mihtir, ai vre-o idee despre reproducerea pestilor Betta?
Te rog sa nu mai postezi doar de dragul postarii, in caz contrar nu te vad prea mult timp prin zona.
Alber
|
 |
|
am schimbato aku 2 zile
sta intr-un acvariu de 7 litri si are si filtru
|
 |
|
si o data ce are un peste din acvariu, toti pestii capata boala.Daca e ihtioftiriaza incearca sa le dai fauna mor
|
 |
|
sar putea sa aiba ihtioftiriaza
|
 |
|
|
 |
|