[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihtir
Forum Index » Profile for mihtir » Messages posted by mihtir
daca au coada ciupita sar putea sa fie zebrele ca si la mine niste neoni aveu coditele umpic ciupite si am scos cele 2 zebre si peste o saptamana nu mai aveau nik
as vrea negru ca tot acvariu e facut cu dela negru si.....
da merge orice fel de siliconsa pun dupa?
ma tem ca nu chiar totull.
ai uitat de viermisorii maro
o fi dat un spectacol de magie si a uitat cum sa faca sa apara
e singurul locatar
nu ii dau mancare congelata am specificat mai sus ce fel de mancare ii dau si pompa e la minim data
o fi sarit afara
eu miam gasit un neon in pompa. cauta acolo.
acvariul betanului meu sa spart .Are 8 fete: una in fata, una in spate si 3 pe fiecare parte laterala. Cand faceam curat sau sparta 2 fete laterale, dar nu le pot pune geam nou pentru ca cele 2 cioburi sau distantat.Presupun ca singura solitia ar fi inlocuirea celor 2 geamuri, insa nu prea stiu cum sa procedez.
miam mai adus aminte de ceva.
cand i sa spart primul acvariu si am luat pietricelele de pe fund am observat niste viermisori maro lungi mai subtiri decat ata de papiota
foarte saltareti membri.
da ai avea sanse daca ouale au fost fertilizate de mascul.
daca ies, ai grija ca temperatura apei sa fie constanta iar cand faci cschimburi de apa sa nu arunci vreunu
varsta nu am cum sa o stiu pentru ca lam luat de la magazin.
ce mai pot sa iti spun este ca ii dau hikari betta bio Gold de macare. mai multe detalii ai sus
imi da si mie cineva un raspuns inainte sa moara pestele?
Mihtir, ai vre-o idee despre reproducerea pestilor Betta?
Te rog sa nu mai postezi doar de dragul postarii, in caz contrar nu te vad prea mult timp prin zona.

Alber

am schimbato aku 2 zile
sta intr-un acvariu de 7 litri si are si filtru
si o data ce are un peste din acvariu, toti pestii capata boala.Daca e ihtioftiriaza incearca sa le dai fauna mor
sar putea sa aiba ihtioftiriaza
Am o problema cu bettanu meu. De 2 zile nu mai vrea sa manance si sta numai pe la suprafata apei inert, dar nu e mort.
Ajutoooor

Forum Index » Profile for mihtir » Messages posted by mihtir
Go to: