[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Algele se formeaza pe geam si-l inverzeste aproape de tot?asa am eu la acvariul mai mic de 12 litri pentru puii guppy
Scuzama era tanar.Avea aprox. 4 -5 luni.Zici ca nu se lovesc,ai meu se alergau si curtau femele fara sa le pese ca se lovesc de decoruri sau filtru .
Vivpari cocosati sunt ori ca s-au lovit ori nu-s prea activi.Mascul de guppy care l-am avut era normal si dintr-o data s-a cocosat.Eu cred ca s-au lovit.
Inainte sa fac temperatura de 30 grade o avea de 24 grade.Incalzitorul e pus de pomana dupa mine.
Ma chinui sa o tin la 30 grade.Am luat termometru si stiu cand scade de acum.
Da...Allview A5 Quad.E bun telefonul dar eu mi-l schimb si imi i-au un philips.Uite o poza cu Allview.
Asa scoici tineam in acvariu si stiu ca-s comestibile.Balta Colacu' era plina cand mergeam la pescuit .Un sac intreg am umplut ca se agatau in carlig pe langa ciortani si alti pesti.Am mancat scoici si inca nu-s mort. sa fi vazut racii cum se agatau in carlige pe langa scoici.
Scoica asta din poza seama cu scoica pe care vrei sa o iei?...am vazut scoica asta pe nevertebrate.ro
Verde de malachit...mhm o incerc si cu acela.
Vad ca e din ce in ce mai bine.A inceput sa manance hrana congelata si scapa de cateva pete.Este un pic energica.Maine cumpar un termometru sa vad ce temperatura am la ea.
Schimb 15-17 pui guppy cu 2 ramirezi pereche,eu zic ca ar merge schimbul deoarece un pui guppy cand o sa ajunga adult o sa fie intre 4-5 ron.Astept si alte oferte.Urgent!
Vand 15 pui guppy:1,50/bucata.
Incep sa se coloreze si au intre 1-2 cm.
Bucuresti sector 6.Drumul Taberei sau alt loc din zona.Pentru detalii P.M.
stiam de o lingurita la 1,5 litri.Cand schimb mai adaug de fiecare data.Eu pun 3-4 lingurite si acvariul este de 6 litri.
Faye wrote:Ce concentratie de sare ai folosit?

Sincer nu am stat sa masor concentratia.In fiecare zi pun si o sa pun cate un pic dintr-un paharel cu apa si sare la diferenta de cateva ore si schimburi zilnice.Albastru de metil nu mai bag.A inceput sa manance cate putin de cand fac schimburi mai dese.
Hehe,cand am schimbat apa,am vazut ca petele albe incep sa se rareasca.O tin o saptamana la tratament si mai mult cu 4 zile.Daca incepe sa-si revina e bine daca se agraveaza ma duc si cumpar ceva medicamente din magazin.
Mnu cred,mossul meu nu are radacinile asa.
incearca sa pui un separator in care sa separi cory in acvariul mare de restul pestilor facut din ceva plasa de tantari si marginile tari ca sa nu poata da la o parte pestii plasa.Si dupa ce fac icrele scoti perechea de cory si o bagi dincolo de separeu langa ceilalti pesti.Pui cand vor iesi,daca vor iesi vor sta acolo in siguranta.Zic eu.Acum poti sa faci cum vrei.
Au crescut mari si chiar s-au inmultit pana am facut ceva schimbari la apa si au murit
Eu am combinat guppy cu platy cu fata lui mickey mouse pe coada.Au iesit niste guppy ceva mai inalti cu mickey pe corp nu pe coada
Daca imi refuza sa zicem sa manance are ceva?sau mananca ce prinde de jos,sta numai langa incalzitor si se mai plimba cand are chef,la mancare nu se duce.O sa le dau mancare congelata la 17:00 si vad daca mananca si ea in acvariul separat.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: