[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SyCa
Forum Index » Profile for SyCa » Messages posted by SyCa
Sincer, cred ca ar trebui sa creezi un mediu cat mai natural pt. pestii tai, si sa-l faci mai placut "ochiului".Plantele nu se pot dezvolta frumos in felul asta (cred ca nici tie nu iti plac ghivecele)
Nu ar strica un setup chiar daca nu e simplu! Inainte de setup as zice sa citesti mult mai mult.

Sper ca nu te-am suparat cu ceva dar asta e doar parerea mea
Succes si sper sa iasa ceva cat mai natural.
Te salut, bine ai venit! Imi place povestea ta referitor la acvariul de 20L cam trista, pacat.(bine ca ai revenit)
Ceva poze sa ne incanti
Nu vreau sa-i inmultesc (pe gurami) si ceva ce i-ar distruge creatia e ca nu am capac (nu imi plac capacele)la acvariu si ei depun la suprafata si nu o sa se pastreza cuibul si icrele vor fi distruse....si da alea sunt plantele
Sunt pereche guramii aia cel putin asa par(sper sa imi ajunga spatiul ca astia imi plac). Acum decorul o sa dispara, dupa ce o sa iau ceva plante luni si ceva red cherry si o "buturuga"de vita sa imi mai dai sugestii atunci. plantele sunt : staurogyne sp.(10fire) petala rotundifolia (15) blixia 2 tufe si java moss pe vita si pe...nimic am o jumatate de sfera de nuca de cocos poate il pun pe ea daca e prea mult .
Poate imi dati sugestii cum sa le asez inca nu m-am gandit cum dar nu strica o opinie.

o sa pun maine cateva poze,pentru ca trebuie sa le micsorez
Dar,astept pareri,sugestii,etc...
Am facut o poza la repezeala chiar acum,ca nu cumva sa fiu penalizat.
Bine ai venit,si ... mult succes!
Numele meu este Mihai,am 23 ani, si sunt din Campulung-Muscel,Arges.

Am dobandit ceva experienta din propriile-mi greseli,pe parcurs si de pe net

Am doua acvarii;Unul de 15L care momentan e maternitate si cazeaza 10 guppy,2 molly(toti sunt pui) si 2 pomaceea.(Sistem de filtrare "burete bolborositor" Pietris cu granulatia de 1-3 mm alb,de care ma mandresc pentru faptul ca l-am procurat GRATIS!Siii are si quartz 40%
Al doilea acvariu are o capacitate de 60 L si gazduieste 2 gurami,2 guppy(mascul si femela),1 pomaceea,si un sanitar,iar ca plante...Egeria Najas cateva,Lemna Minor,si Trident.
Are Co2 DIY,filtru intern Aquael si iluminare un bec economic Osram Lumina Calda.Substrat Tetra si fertilizant tot Tetra.
M-am inscris pe acest site din dorinta de cunoastere.
Va multumesc.
Mai bine cauta un electrician, un prieten,poate.Pot fi multe alte probleme.

Forum Index » Profile for SyCa » Messages posted by SyCa
Go to: