[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna seara!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
SyCa
Junior member
[Avatar]

IP:

Numele meu este Mihai,am 23 ani, si sunt din Campulung-Muscel,Arges.

Am dobandit ceva experienta din propriile-mi greseli,pe parcurs si de pe net

Am doua acvarii;Unul de 15L care momentan e maternitate si cazeaza 10 guppy,2 molly(toti sunt pui) si 2 pomaceea.(Sistem de filtrare "burete bolborositor" Pietris cu granulatia de 1-3 mm alb,de care ma mandresc pentru faptul ca l-am procurat GRATIS!Siii are si quartz 40%
Al doilea acvariu are o capacitate de 60 L si gazduieste 2 gurami,2 guppy(mascul si femela),1 pomaceea,si un sanitar,iar ca plante...Egeria Najas cateva,Lemna Minor,si Trident.
Are Co2 DIY,filtru intern Aquael si iluminare un bec economic Osram Lumina Calda.Substrat Tetra si fertilizant tot Tetra.
M-am inscris pe acest site din dorinta de cunoastere.
Va multumesc.
[Email] [Yahoo!]
geo13
Member

IP:

Bine ai venit pe forum!
[Email] [Yahoo!]
VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut Mihai, bine ai venit!
Pe forumul asta e ca in Playboy : fara poze n-are niciun farmec . Asa ca te asteptam sa ne arati bazinul
SyCa
Junior member
[Avatar]

IP:

Am facut o poza la repezeala chiar acum,ca nu cumva sa fiu penalizat.
[Thumb - IMG_1218.jpg]

[Email] [Yahoo!]
goldman
Member
[Avatar]

IP:

Daca aia 12 pesti sunt chiar pui atunci e ok,dar daca sunt mai marisori,muta i,c?ci ai loc destul in acela de 60l,si vrem mai multe poze!

bazin:150x50x66 plantat: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15077.page
SyCa
Junior member
[Avatar]

IP:

o sa pun maine cateva poze,pentru ca trebuie sa le micsorez
Dar,astept pareri,sugestii,etc...

This message was edited 1 time. Last update was at 29/03/2011 22:25:26

[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
SyCa wrote: Dar,astept pareri,sugestii,etc...

Scoate decorul acela din stinga jos - e din alt film. Baga o buturuga/mopan/piatra necalcaroasa cu o forma interesanta, ceva natural oricum. Si plante mai multe, ca ai loc destul.
Gurami, fie ei si Colisa lalia, nu sunt pesti de tinut in 60l. Au nevoie de spatiu, de ascunzatori, de plante de suprafata. O sa te convingi si singur cind va veni perioada de imperechere - daca sunt pereche. Daca nu, se tot se va lasa cu "varsare de singe". Si lipsa de spatiu e unul din motivele principale.
SyCa
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunt pereche guramii aia cel putin asa par(sper sa imi ajunga spatiul ca astia imi plac). Acum decorul o sa dispara, dupa ce o sa iau ceva plante luni si ceva red cherry si o "buturuga"de vita sa imi mai dai sugestii atunci. plantele sunt : staurogyne sp.(10fire) petala rotundifolia (15) blixia 2 tufe si java moss pe vita si pe...nimic am o jumatate de sfera de nuca de cocos poate il pun pe ea daca e prea mult .
Poate imi dati sugestii cum sa le asez inca nu m-am gandit cum dar nu strica o opinie.
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Red cherry ii iei degeaba - vor deveni hrana guramilor.
Cred ca e vorba de rotala rotundifolia si blyxa.
Iti mai trebuie plante de suprafata - Pistia, Ceratopteris, Riccia, Limnobium Laevigatum pentru ca masculul sa-si poata construi cuibul.
SyCa
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu vreau sa-i inmultesc (pe gurami) si ceva ce i-ar distruge creatia e ca nu am capac (nu imi plac capacele)la acvariu si ei depun la suprafata si nu o sa se pastreza cuibul si icrele vor fi distruse....si da alea sunt plantele
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: