[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex191
Forum Index » Profile for alex191 » Messages posted by alex191
Cumpar 2-3 pui de oscar , preferabil intre 4-9cm.
m-ar interesa in special ce dimensiuni minime ar trebui sa indeplineasca acvariul
Buna tuturor ,
M-am hotarat sa mai cumpar un acvariu in care as vrea sa pun niste ciclide africane , dar as avea niste intrebari mai intai:
1) m-am gandit sa cumpar vreo 4 perechi :yellow,demasoni,chipoka,alunocara .....Presupun ca sunt compatibile??
2)ce dimensiuni ar trebui sa aiba acvariu?? avand in vedere ca pesti sun deocamdata mici (4 cm) dar vor ajunge la maturitate;)!
3)este nevoie de, decorul 3D?
din Arad tu?image
poza in rezolutie mai mare cei 3 din 5 piranha pe care ii am alaturi de un pleco de 12 CM
image

nu stiu ce denumire are pt ca cel de la petshop nu a stiut sa imi spuna numa daca ma ajuti tu
nu patesc nimica? daca manaca prea mult? pt ca dupa fiecare masa ajung sa aiba o burta imensa)

Multumesc mult pentru ajutor!
mancare trebuie sa le dau pana la saturatie? imi cer scuze ca nu am intrebat mai sus?

Multumesc!
pestii au fost atacati deoarece erau tinuti in acelasi acvariu cu 4 pui(vreo 2 cm) de piranha (petshop-- lipsa de spatiu si acvarii ) cei 2 sunt foarte vioi dar se deplaseaza foarte greu si ma intrem daca se mai regenereaza in rest pestele nu are niminc, inotatoarele arata foarte bine ,nu sunt deloc ciupite doar codita ii lipseste in intregime?!
buna tuturor am o intrebare? Astazi am fost la magazin si am cumparat vreo 30 de zebre .. dintre care am primit 2 fara coada(nu am putut observa deoarece erau multe) .... pesti sunt vioi dar inainteaza foarte greu!
Oare se mai regenereaza coada ? nu mai este nici macar un firicel ramas ii retezata toata ! As putea sa fac ceva?
si in cel de 205L ce model ar fi bun? si puteti sa imi explicati si mie la ce este bun cel extern in comparatie de cel intern? pt ca nu am mai avut in viata mea?
va rog?
momentan au 8 luni iar filtrarea presupun ca este buna ( fanfilter-fan-3plus) pt acvariu de 205l dar va trebui sa iau unu mai mare pt cel de 300l vreo recomandare?
acel prieten al tau nu mai are alti peste pe langa piranha? in acel acvariu imens?
imi cer scuze ... din cauza ca am postat consecutiv , fratele meu are un acvariu de 300L cred ca as putea face schimb cu el , ar schimba ceva? inca 100L? pentru a cumpara 5 pui de piranha (8cm)?
am inteles ca se intelege cu neonii si sanitari ? este adevarat?

dimensiunile acvariului sunt 120X40X50 doar unu pot cumpara?
Salutare din nou as avea si eu o intrebare ..?Am cumparat un acvariu de 205L, cam cati piranha as putea sa imi cumpar si o data la cat timp ar trebui sa ii hranesc?
Si ce pesti as mai putea pune in acest acvariu pt ca piranha ce vreau sa mi cumpar sunt in jur de 8 cm si pare cam gol acvariu doar cu piranha!?
Buna, ma numesc Alex Stan sunt fascinat de pesti de la varsa de 2 ani. Momentan detin 2 acvarii de 60L si momentan imi propun unul de 205 Sunt din Arad.

Forum Index » Profile for alex191 » Messages posted by alex191
Go to: