[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: deyudeyu
Forum Index » Profile for deyudeyu » Messages posted by deyudeyu
Ar trebui sa folosesc vreun tratament daca pe toti pesti mei din acvariu inclusiv oscar(8 bucati pui 4 cm) au mii de punctulete albe pe corp dar micute micute??!! Ei nu par sa fie deranjati de asta , sunt fericiti ,vioi, mananca ca niste purcelusi.
Incerc sa fiu precaut! sa nu pateasca ceva... oare care ar fi problema?

Va rog mult ajutati-ma!
E fratele meu ,mie mi-a dat eroare cand am incercat sa postez si am postat si cu a lui ,vad ca a mers amandoua pana la urma. Imi pare rau pt dublu post sper ca ma poate ajuta cineva ! Pot sa ma deplasez in apropierea orasului meu !
preferabil pui intre 4-9 CM va rog!
Buna tuturor !
Am o problema cu piranha... nu mai mananca de o saptamana stau retrai tot timpu ascunsi... nu se mai joaca... am incercat sa le dau sa manance dar nu sunt interesati. Detin 4 , prima data am avut 5 dar unu a murit din cauza ca nu a mai mancat as vrea niste sfaturi va rog frumos! acvariu(350L) are o flitrare fff buna si intern si extern !
locul in care as putea amplasa acvariu imi piermite sa cumpar un acvariu in jur de 100L ar schimba situatia?
Buna am nevoie si eu de niste sfaturi va rog... Mi-am cumparat ieri un acvariu de 60L cu 3 piranha Red Belly si sunt cam stresati, acvariu este situat langa monitor (loc umbrit pe placul lor) si cat timp stau la calculator sunt mereu ascunsi cand plec de langa monitor incep sa se plimbe...oare or sa se obisnuiasca? .O data la cat timp trebuie sa fie hraniti?. Uitandu-ma pe forum am observat ca la un piranha ii trebuie mult spatiu ce as putea face? deoarece am 3 pirnaha la 60L si nu vreau sa ii gasesc morti sau devorati.. ei au in jur de 8 luni ?? puteti sa ma ajutati si pe mine?
imi cer scuze.. am corectat
Buna ziua,
Ma numesc : Tripunescu Andrei am 18 ani si sunt foarte fascinat de pesti! Detin 3 acvarii unu de 60L unu de 50L si unul de 20L(nou-nascuti), sunt din Arad!

Forum Index » Profile for deyudeyu » Messages posted by deyudeyu
Go to: