Message |
|
Maestre, sa-ti traiasca sanatosi si sa te bucuri de ei la maxim, inclusiv de Suri !
|
 |
|
Asta-i cel mai important lucru, tu sa fi multumit
|
 |
|
Si dupa ce-l citesti pe al meu iti recomand, cu caldura de altfel, sa-l citesti si p-asta, e legat de filtrul ala al tau
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29383.page
Siliconul nu "sudeaza" pe metal, doar umple golul.
Nu exista "intuneric" exista doar "lipsa luminii"
|
 |
|
A pus mai sus un filmulet cu taierea laser fix degeaba
|
 |
|
....sau poate sa faca Blue testu` cu slapii
|
 |
|
elven wrote:
1) cum imi dau seama care din pompe pierde curent (daca pierde) ?
2) am vreo sansa sa fac impamantare in conditiile in care locuiesc la etajul 3 al unui bloc din 80 si ceva ?
1. scoti pe rand cate o pompa (echipament consumator) din priza si repeti "operatiunea" fara slapi. Faci pauza cateva minute intre incercari, sa-ti revi din amorteala. Ar fi mai util sa consulti un aparat de masura
2. da, fiecare priza are impamantare, te legi cu un fir direct la impamantarea prizelor.
|
 |
|
Nu mai zic nimic, renunt la melci in favoarea lui Blue, chiar are nevoie de ei si ii merita !
|
 |
|
Ce ti-am spus, Ciprian.....sa pui 2 melci la curier, care vrei tu !
|
 |
|
Ba, facem pariu ca Blue a acu` la coltul acvariului si cauta fotonii ?
Pa 2 melci !
|
 |
|
Pai la asa afirmatie ..... ce se asteapta Ciprian sa-i spun, doar suntem vechi prieteni, ma simt obligat sa fiu corect fata de el si el stie asta
|
 |
|
In asta de mai sus vezi bacteria Ciprian ?
LE. Oricum, provenienta se poate stabili. Sa-ti arate documentele de provenienta, sa-ti spuna de unde o are, etc.
|
 |
|
Nu ma intelege gresit, nu fac circ dar consider ca ne aflam pe acest forum ca sa ne ajutam intre noi, in masura posibilitatilor.
Si atunci cand vad ca cineva vinde piatra reanviata la 52 ron/kg si sunt de parere ca aia-i piatra murata.....i-o spun omului pentru ca asa consider.
E dreptul meu la opinie pe care mi-l exprim liber atunci cand consider.
Luati-va piatra uscada si v-o murez pe gratis !
|
 |
|
Shubi wrote:....n-am gasit pe nimeni sa-l programeze pana la capat.
|
 |
|
Ce performanta tare-n ochi ai
Vezi bacteria, laser frate
In fine, cumparati-o toata fratilor, nu va uitati in gura mea
|
 |
|
Se vede suficient de bine incat sa-mi permita o parere.
Uite aici acelasi tip de piatra la un pret decent:
http://magicnature.ro/index.php?route=product/product&product_id=594
|
 |
|
Nu vreau sa fiu carcotas dar din poza numai piatra vie nu-mi pare a fi, mai degraba uscata pusa la murat, fapt pentru care mi se pare mult 52 RON/kg.
|
 |
|
Si eu am cumparat un modul ca cel recomandat de el dar....n-am gasit pe nimeni sa-l programeze.
A fost mult mai simplu cu un Arduino, un om cu suflet mare l-a rezolvat rapid  fapt pentru care-i multumesc
|
 |
|
Nu-i nici o problema
Eu zic ca 200 RON-i e o suma decenta pentru un controller de gen.
Are si garantie, daca se defecteaza din motive care nu tin de utilizator (nu-l baga la apa, teste la 220, teste cu ciocanu`, etc.), va fi schimbat instant ca NESSu` cu unul nou noutz
|
 |
|
Nu este deloc cel inceput de Radu si nu functioneaza pe platforma lui Radu.
Firmware-ul se furnizeaza cu cea mai mare placere oricui, gratuit ... doar in controller
|
 |
|
Va fi gata in 2-3 zile, acum lucrez la proiectarea ei.
|
 |
|