[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by g.g
Celor ce nu au inteles anumite "chestii" din postul de mai sus le recomand urmatorul articol: Hormonii - informatii generale

Si link-ul acesta e interesant.
mons medius. vinde si 1/4 dintr-o placa.
Mordax wrote:Cat despre automatic feeder, am constatat cu surprindere ca in SUA, la producator, e mai ieftin de 3 ori ca in Romania. (ma rog, fara taxele de rigoare).

Este o greseala sa compari pretul din alte tari cu cel din Romania.
Din SUA de exemplu, ai transport, taxa vamala, tva, cheltuieli de import.
Asa ca daca aduci o singura bucata ai toate sansele sa iasa mult mai scump decat cumparand direct din Romania.
attilio wrote:eu m am gandit altfel : filtrul sa l fac tot in acvariu, am vazut intr un post nu l gasesc acum..

Quote:
Ideea cu filtrul la interior mi se pare cea mai proasta, mai ales ca esti cu casa inca nefinisata.

????

In prima faza am crezut ca vrei ca filtrul sa fie inclus in acvariu propriuzis.
Recitind postul am vazut ca e vorba de un filtru extern care bineanteles poate fi facut dintr-un alt acvariu. si montat dedesubt.
E la noroc cu apa de la retea. Un shimb naspa si gata cu discusii.
http://www.killie.world-net.ro/
ar fi bine sa iei 10 cu acelasi strain. Altfel poate iesi o pereche care sa scota pui nedoriti.
795 e ok. Ca o paranteza, firma care a facut acvariul imens din foaierul hotelului Burj Al Arab, a lipit cu asa ceva. . Cred ca alte comentarii sunt de prisos.
Cauta Dow Corning. Cu asta poti reusi o lipitura meseriasa.
Numai incercand, observi daca poti.
Probabil ca daca ai ambitie o sa reusesti sa faci ceva, insa nu ii dau mari sanse de realizare doar din ce citesti pe net.
Cred ca cel mai bine este sa-l faci asa cum a zis si akademik, integral din sticla.
Ideea cu filtrul la interior mi se pare cea mai proasta, mai ales ca esti cu casa inca nefinisata.
Pune un suport din bara rectangulara, in care sa poti introduce toata aparatura.
Daca ai posibilitatea trage tevi de scurgere si alimentare cu apa pana acolo.
Trage curent si in partea de sus pentru lumini si in partea de jos pt filtrare.
Fa un circuit separat, ca poate vreodata te superi si pui 500W MH.
Daca vrei aparatura profi acum e un moment bun sa achizitionezi pompele si ce crezi ca mai ai nevoie.
La un asa acvariu, e pacat sa nu ai o instalatie profi de CO2, sau un controler de potential redox.
In concluzie felicit ideea de a avea un acvariu mare. Dar daca crezi ca o sa merga cu bao-lai-uri din Europa sau cu 830 de la electrice din colt ...
Poti cumpara si un feeder.

Serafeed A, e un hranitor mecanic automat, si costa in jur de 1 mil.
"Stie" sa dea pana la 6 mese / zi, la ce ore doresti, si deasemea are posibilitatea de dozare a portiei. Merge cu o baterie AA.
Rezerva de hrana ajunge fara probleme pe o perioada de 14 zile.
In felul asta pestii manaca la ore regulate, nu mai pui pe nimeni pe drumuri, etc ...
MARELE ALB wrote: Eu folosesc la degresat alcool din ala transparent de 80-90 grade.

Din asta trebuie folosit.
miky wrote:oare de ce mor melcii pomanaceea?
fertilizant tablete sera si HP

O fi de la HP?

HP = HEWLETT PACKARD?
Asa cum ne-ai obisnuit de fiecare data, taci-taci, dar le faci.
Mie unul imi place cum desenezi cu plantele.
Nu este vorba de ostilitate, insa imi sarea in ochi fraza de la sfarsitul fiecarui post al tau.
Eu, un lucru nu inteleg!? De ce tot pupi? Pe cine anume vrei sa pupi? Sau asa esti tu mai pupacios din fire?

Asta cu "nu mi-o luati in nume de rau" e dintr-un vers al Parazitilor, continuarea ...

V-as pupa si eu da pe unii nu va cunosc.
cool. cred ca sunt superbi. :paperbag:
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index