[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefan73
Forum Index » Profile for stefan73 » Messages posted by stefan73
Salutare,

Daca mai ai as dori si eu daca se poate.

Multumesc.

Va multumesc frumos pentru ajutor.Am sa fac intocmai cum mi-ati spus si va voi spune rezultatele.Inca o data multumesc pentru sfaturi.

Salut.Ma numesc Cucliciu Stefan si sunt din Bucuresti cartier Pantelimon.Sunt incepator in acvaristica.De curand am primit un acvariu de 90 litri utilat cu un filtru Aquael Fan2plus un incalzitor tot de la Aquael si o pompa de aer Resun Ac-9601.Este populat cu 2 zebre,4Molli si 2 Guppy.

Salutare.

Am o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta cu un sfat.Am un peste Raphael catfish si de 2 zile am vazut ca are o culoare cam ciudata , ca sa zic asa este cam rosu.Petele albe de pe el sunt acum rosii.Detin un acvariu de 90 litri populat cu 4 molly , 2 zebre si 2 guppy.Filtru Aquael Fan2plus si incalzitor tot de la Aquael.De 2 zile tot caut pe forum poate gasesc ceva despre aceasta boala dar nu am gasit nimic.Imi este mila de el asa ca va rog frumos sa ma ajutati sa-l salvez.
Va multumesc.

Forum Index » Profile for stefan73 » Messages posted by stefan73
Go to: