[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcumih
Forum Index » Profile for marcumih » Messages posted by marcumih
Nu e nevoie sa il acoperi....ai putea sa il muti mai in spate(spre exemplu in "coltul fantomelor")
Salut! Ar trebui sa incerci sa ascunzi incalzitorul si sa faci ceva cu coltul ala intunecat...pare sinistru
Multa bafta!
Daca iti permiti investitia, sa cumperi filtrul extern ar fi cea mai buna solutie. Daca nu, poti face treaba buna si cu cel intern.
Exempu: "intern JBL e100 plin cu perlon de care sunt tare multumit cum filtreaza. " (@mogo )
Citatul vine de aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/14190.page
Cea mai utila solutie sa reduci NO3 e sa faci schimburi masive de apa(50%), 2-3 zile la rand(grija la clor). Si ar trebui sa o aplici cat mai repede, sa nu mai astepti dupa testul de NO3.
Mi se par niste valori mult prea mari ale NO3 pentru un acvariu fara substrat. Cum faci schimburile de apa?
Va multumesc!
Asa arata acvariul saptamana trecuta, de atunci am mai facut niste modificari:
-staurogynele le-am mutat in stanga
-am tuns ce a ajuns la suprafata apei
-am mai plantat marsilea

Referitor la lumina: sunt constient ca este cam putina, asa ca ma facut o comanda, si maine o sa imi vina inca 2 tuburi /39w.
Ma numesc Marcu Mihai, sunt student si sunt pasionat de acvaristica de aproximativ 3 ani. Am inceput cu un acvariu de 25L, am trecut prin stadiile prin care trece orice incepator(boli, alge, deciclari etc.) si am ajuns la un acvariu de 190L pe care il ingrijesc in momentul de fata.
Iluminare: 2x39w/865 t5 Osram
Filtrare: JBL e900
Co2: presurizat(4l) cu reactor Dennerle Cyclo turbo

Facand abstractie de calitatea pozelor, bazinul arata cam asa:

image

Forum Index » Profile for marcumih » Messages posted by marcumih
Go to: