Message |
|
cumpar ciclide americane frumos colorate la preturi rezonabile
|
 |
|
dupa cum spune si titlul schimb un acvariu de 450 litrii cu urmatoarele dimensiuni L-130cm; l-50cm;H-70cm.vreau sa il dau la schimb pe 4 mulinete pentru pescuitul crapului,mulinetele sa fie obligatoriu cu baitrunner,sau il vand la pretul de 600 ron,vine insotit cu incalzitor de 300w,si un filtru intern boyu de 600 litri pe ora
|
 |
|
dupa cum spune si titlul doresc sa imi cumpar o arowana daca are cineva de vanzare. Astept oferte
|
 |
|
intr-adevar superb nu te saturi de privit......
Apropo Andrei nu merita sa spargi gura cu ancore sau te miri alceva la asemenea pesti
|
 |
|
buna baieti , avand in vedere ca ati vazut ce specii sunt in bazinele alea,nu cumva ati vazut pe la voi in judetz cichla monoculus la vanzare"adica bibanii aceia verziu" ,daca da va rog sa-mi lasati si mie un mesaj.... intr-adevar sunt superbe bazinele dar mai intai trebuie proiectata casa in asa fel sa supote atata amar de apa
|
 |
|
multumesc frumos Vereb si LA MULTI ANI si tie....sa nu mai zic si ape limpezi.....
|
 |
|
salut puscatule nu vrea nimeni sa scape de tine....
|
 |
|
mercy frumos baieti si eu va urez ape limpezi si pesti cat mai sanatosi
|
 |
|
buna seara as dori sa achizitionez cichla monoculus sau orice alta specie de cichla si chitala astept sa fiu contactat pe mesagerie privata,sau pe adresa de messenger condrea_otto@yahoo.com sau numarul de telefon 0740926651
|
 |
|
otto.harry wrote:Buna ma numesc Otto am 30 ani si sunt din bistrita,detin un acvariu de 450 litri populat cu pesti de talie mai mare cum ar fi:2 silver arowana pui,3 pangasius,2 hampala,3datnoids inca pui,2polypterus senagalus,2 pleco...si mai am un acvariu micut de 50 litri plantat in care tin niste neoni,rasbora,cardinal vietnamez,nanostomus parca ,3 denisoni
imi cer scuze ma numesc Condrea Otto
|
 |
|
Buna, ma numesc Condrea Otto am 30 ani si sunt din Bistrita,
Detin un acvariu de 450 litri populat cu pesti de talie mai mare cum ar fi:2 silver arowana pui,3 pangasius,2 hampala,3datnoids inca pui,2polypterus senagalus,2 pleco...si mai am un acvariu micut de 50 litri plantat in care tin niste neoni,rasbora,cardinal vietnamez,nanostomus parca ,3 denisoni
|
 |
|